Αναζήτηση
  • SZ Team©

Πρώτες live εικόνες από το HTC U12


Χτες μόλις αναφερθήκαμε στο επερχόμενο mid-range smartphone που ετοιμάζει η HTC, για το οποίο αναρτήθηκαν κάποιες λίγες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του GFXBench. Σήμερα η ειδησεογραφία που αφορά την HTC συνεχίζεται με το βαρύ πυροβολικό της ταιβανέζικης εταιρείας, το U12.


Το όλο event αφορούσε πάροχο 5G στο Ταϊβάν, όπου έγινε παρουσίαση των 5G+ δυνατοτήτων που προσφέρει. Εκεί λοιπόν και στα χέρια μιας γλυκιάς κοπέλας εμφανίστηκε για πρώτη φορά το HTC U12. Φυσικά δεν υπήρξαν πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά της συσκευής, αλλά η εικόνα από μόνη της μας δίνει μια πρώτη γεύση.

Διακρίνουμε λοιπόν οθόνη με αναλογία 18:9 (αναμενόμενο) και curved display με καμπύλες μεγαλύτερες από εκείνες που έχει το U11+.

Από πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι στιγμής, το HTC U12 θα διαθέτει οθόνη 6'' 1440 x 2880 Super LCD6. Ο επεξεργαστής που θα χρησιμοποιηθεί είναι ο Snapdragon 845 (επίσης αναμενόμενο) και θα συνδυάζεται με 6GB ram. Επίσης και σύμφωνα με τα specs του προκατόχου U11, το U12 είναι πολύ λογικό να διαθέτει πιστοποίηση IP68, stereo speakers, υποδοχή κάρτα microSD και αρκετά μεγάλη μπαταρία.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και ένα video που δείχνει εικόνα και ήχο από το προαναφερόμενο event.


Α.δ.

#HTC #HTCU12

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π