Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το HTC U12+ έρχεται με 4 κάμερες και χωρίς notch...


Η HTC δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά της σχετικά με το επόμενο flagship, το οποίο πρόκειται να ανακοινώσει για το 2018. Φυσικά αναφερόμαστε στο HTC U12+ για το οποίο έχουμε δει κάποιες πρώτες εικόνες σε παλαιότερη δημοσίευση, ενώ έχουν διαρρεύσει και πληροφορίες σχετικά με τα specs της συσκευής, όπως για παράδειγμα ο επεξεργαστής Snapdragon 845.

Οι τελευταίες πληροφορίες αυτή τη φορά μας έρχονται κατευθείαν από το Yahoo Taiwan, όπου και αναρτήθηκαν φωτογραφίες του HTC U12+ από εταιρεία που εξειδικεύεται σε θήκες smartphones. Το πρώτο που βλέπουμε και επιβεβαιώνει τα όσα μέχρι στιγμής έχουμε δει, είναι η ύπαρξη dual camera setup στο πίσω μέρος με τους αισθητήρες να είναι τοποθετημένοι σε οριζόντια διάταξη, ενώ μπροστά υπάρχει επίσης dual camera setup ακριβώς αριστερά του ακουστικού.

Επιπλέον οι εικόνες δείχνουν dual LED flash στο πίσω μέρος, αλλά και σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων ακριβώς από κάτω. Είδηση επίσης αποτελεί το γεγονός ότι δεν υπάρχει notch στην οθόνη του U12+, ενώ η οθόνη είναι αναλογίας 18:9 και με συμμετρικό σχεδιασμό που θυμίζει αρκετά το Infinity Display της Samsung.

Και πάλι στο πίσω μέρος της συσκευής, εκεί όπου οι πληροφορίες λένε ότι οι αισθητήρες θα είναι ανάλυσης 12Mp + 16Mp με τον ένα εκ των δυο να είναι ο Sony IMX363. Ναι, καλά θυμάστε, τον συγκεκριμένο αισθητήρα τον είδαμε πρόσφατα κατά την παρουσίαση του Xiaomi Mi Mix 2s.


Το λογισμικό του HTC U12+ θα είναι Android Oreo μέσω του Sense UI 10. Όσο για την ανακοίνωση της συσκευής αυτή αναμένεται να πραγματοποιηθεί κάποια στιγμή μέσα στον ερχόμενο Μάιο.

Α.δ.

#HTC #HTCU12

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π