Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το HTC U12+ έρχεται στις 23 Μαΐου με 4 κάμερες... τουλάχιστον!


Δεν πέρασαν ούτε δυο 24ωρα από το άρθρο που γράψαμε σχετικά με το επερχόμενο HTC U12+ και σήμερα η εταιρεία ανάρτησε poster στο οποίο φαίνονται τα μέρη από τα οποία αποτελείται η συσκευή, αλλά και μια ημερομηνία: 23/5/2018, η οποία προφανώς αφορά την ημερομηνία κατά την οποία θα ανακοινωθεί επίσημα η συσκευή.


Αναλύοντας περισσότερο την εικόνα διακρίνουμε τις 2 κάμερες στο πάνω μέρος που αφορούν την μπροστινή πλευρά του U12+, ενώ στην δεξιά πλευρά της εικόνας διακρίνουμε ακόμα 2 κάμερες που θα αποτελούν και τις βασικές κάμερες στο πίσω μέρος. Και εδώ ξεκινάει ο προβληματισμός, αφού αν παρατηρήσετε προσεκτικά υπάρχουν ακόμα 2 κάμερες προς το μέσο της εικόνας μαζί με καλώδιο, το οποίο μάλλον συνδέει το LED flash. Άρα στο σύνολο έχουμε 6 κάμερες? Δύσκολο μας φαίνεται, αλλά το HTC U12+ μάλλον μας κρύβει αρκετές εκπλήξεις.

Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες οι βασικές κάμερες της συσκευής στο πίσω μέρος θα είναι 12Mp + 16Mp με τεχνολογία UltraPixel, ενώ στο μπροστινό μέρος θα υπάρχει επίσης dual camera system με αισθητήρες 8Mp + 8Mp με OIS και οι δυο.

Στην αριστερή πλευρά, όπως διακρίνουμε στην εικόνα, υπάρχει η υποδοχή για τις 2 κάρτες SIM, όπου η μια θέση μπορεί να καλυφθεί και από microSD. Η θύρα φόρτισης φαίνεται να είναι USB-C, αλλά δυστυχώς φαίνεται να μην υπάρχει θύρα 3.5mm για ακουστικά.

Ευδιάκριτη είναι επίσης και η motherboard της συσκευής, η οποία σύμφωνα με τις φήμες πρέπει να είναι ο Snapdragon 845, συνδυασμένος με 6GB ή 8GB ram. Όσο για την οθόνη, αν και δεν φαίνεται κάπου στην εικόνα, αυτή θα είναι 5.5'' με ανάλυση QHD+, ενώ η μπαταρία θα είναι 3420mAh σύμφωνα με πληροφορίες και πάλι, αφού στην εικόνα δεν φαίνεται η χωρητικότητά της.

Αυτά προς το παρόν για το επερχόμενο HTC U12+ και αναμένουμε την επίσημη παρουσίαση στις 23 Μαίου.

Α.δ.

#HTC #HTCU12

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π