Αναζήτηση
  • SZ Team©

IFA 2018: η Huawei ανακοίνωσε 4 νέες αποχρώσεις για το P20 Pro


Ήταν τέλη Μάρτη όταν η Huawei ανακοίνωνε την νέα P20 σειρά με κορυφαίο μοντέλο το P20 Pro, το πρώτο smarphone με triple-camera system. Σίγουρα το Huawei P20 Pro ήταν και παραμένει μια από τις πιο ολοκληρωμένες προτάσεις στον χώρο των smartphones. Επίσης η απόχρωση Twilight ήταν αρκετά πρωτότυπη και αποτέλεσε αντικείμενο αντιγραφής από πολλές εταιρείες στην συνέχεια.


Στην ετήσια έκθεση τεχνολογίας IFA 2018 που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στο Βερολίνο η Huawei δεν θα μπορούσε να απέχει. Σήμερα λοιπόν η Huawei μεταξύ άλλων ανακοίνωσε 4 νέες αποχρώσεις για το P20 Pro, οι δυο εκ των οποίων μάλιστα είναι με υφή δέρματος.

Δυο από τις νέες αποχρώσεις λοιπόν είναι το Golden Brown και το Elegant Black με τις οποίες είναι καλυμμένο το black panel , το οποίο είναι από υλικό plastic/polycarbonate και από πάνω υπάρχει επίστρωση από αυθεντικό ιταλικό μοσχάρι!

Φυσικά το logo της Leica εξακολουθεί να υπάρχει, αλλά μιας και δεν μπορούσε να αποτυπωθεί πάνω στην πλάτη, βρίσκεται σε μια θέση γύρω από τους αισθητήρες με αρκετά όμορφο τελικό αποτέλεσμα.


Σύμφωνα με τις πρώτες εντυπώσεις όσων είχαν την ευκαιρία να πιάσουν στα χέρια τους το δερμάτινο P20 Pro, η αίσθηση είναι πολύ ιδιαίτερη και καλή. Μάλιστα πολλοί προσομοιάζουν την αίσθηση με εκείνη που σου αφήνει ένα ακριβό πορτοφόλι ή μια πολύ καλή ζώνη. Φυσικά και οι επιλογή των 2 χρωμάτων, Black και Brown δεν ήταν τυχαία, αφού οι συγκεκριμένες αποχρώσεις μπορούν να συνδυαστούν με πληθώρα άλλων χρωμάτων.

Οι άλλες 2 νέες αποχρώσεις για το Huawei P20 Pro είναι εξίσου εντυπωσιακές. Η μια είναι το Pearl White, το οποίο κοσμεί το back panel της συσκευής, το οποίο σε αυτή την περίπτωση είναι από γυαλί και με προστασία Gorilla Glass.

Η άλλη απόχρωση είναι το Morpho Aurora, το οποίο μοιάζει με το γνωστό πλέον Twilight. Το κάτω μέρος του back panel τείνει προς το μαύρο, ενώ ανεβαίνοντας προς τα πάνω φτάνουμε σε μια violet απόχρωση με πολύ όμορφη εναλλαγή μεταξύ των 2 χρωμάτων.

Όσο για το εσωτερικό του Huawei P20 Pro δεν αλλάζει κάτι, που σημαίνει ότι θα συναντήσουμε τον Kirin 970 συνδυασμένο με 6GB ram και 128GB αποθηκευτικό χώρο. Βέβαια οι εκδόσεις με δέρμα θα είναι διαθέσιμες μόνο με 8GB/256GB. Όσο για την triple-camera τα πράγματα μένουν ως έχουν, δηλαδή βασικός αισθητήρας 40Mp, monochrome αισθητήρας 20Mp και telephoto 8Mp. Η οθόνη παραμένει στις 6.1'' με notch.


Πάμε τώρα και στις τιμές των νέων μοντέλων. To Huawei P20 Pro σε απόχρωση Pearl White και Morpho Aurora θα κοστίζει 899€, ενώ οι δερμάτινες εκδόσεις θα κοστίζουν 999€. Όλες οι προαναφερόμενες εκδόσεις θα είναι διαθέσιμες στην Ευρώπη από τις 5 Σεπτεμβρίου.

Α.δ.

#Huawei #HuaweiP20Pro #IFA2018

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π