Αναζήτηση
  • SZ Team©

Η Huawei θα παρουσιάσει το δικό της foldable smartphone στο MWC 2019


Είναι σχεδόν βέβαιο ότι η εξέλιξη στα smartphones στο άμεσο μέλλον θα αφορά τις οθόνες και πιο συγκεκριμένα τις αναδιπλούμενες οθόνες. Είναι μια τεχνολογία που δουλεύεται χρόνια τώρα κυρίως από την Samsung και την LG, ενώ τις προηγούμενες μέρες νιώσαμε ότι η στιγμή του foldable smartphone πλησιάζει ακόμα περισσότερο με την παρουσίαση της Flex Infinity οθόνης από την Samsung.

Φαίνεται όμως ότι στο "παιχνίδι" ετοιμάζεται να μπει ένας νέος παίκτης, η Huawei. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές η Huawei ετοιμάζει την δική της πρόταση στην κατηγορία των foldable smartphones, μια πρόταση την οποία θα παρουσιάσει στο επερχόμενο MWC 2019.


Η αναδιπλούμενη συσκευή της Hauwei θα είναι μάλιστα και 5G. Όσο για το μέγεθος της οθόνης της συσκευής οι πληροφορίες λένε ότι θα φτάνει τις 8'' όταν είναι ανοικτή η οθόνη και τις 5'' όταν είναι διπλωμένη. Οπότε μιλάμε για μια συσκευή μεγαλύτερων διαστάσεων από εκείνη της Samsung (7.3'' και 4.6'' αντίστοιχα). Η εταιρεία που έχει αναλάβει την δημιουργία της αναδιπλούμενης οθόνης για χάρη της Huawei είναι η BOE με έδρα το Πεκίνο και υποκαταστήματα σε πολλά σημεία ανα τον κόσμο.


Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε ότι τα 5G δίκτυα βρίσκονται ακόμα σε επίπεδο τελικών δοκιμών που αφορούν τις ταχύτητες τις οποίες μπορούν να "πιάσουν" κατά την μεταφορά δεδομένων, ενώ αυτή τη στιγμή μόνο οι ΗΠΑ είναι έτοιμες για να μεταπηδήσουν στην 5G εποχή.

Πάντως όπως όλα δείχνουν το 2019 θα είναι η χρονιά των foldable smartphones με τις πρώτες συσκευές να αναμένονται στην αγορά το 2ο μισό του έτους.

Α.δ.

#Huawei #foldablesmartphone

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π