Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Honor 8X/8X Max θα φοράει τελικά Snapdragon 660 SoC


Το Honor 7X ανακοινώθηκε τον περασμένο Οκτώβρη και η πορεία της συσκευής χαρακτηρίστηκε με θετικό πρόσημο. Τώρα όμως ήρθε η στιγμή για τον διάδοχο, το Honor 8X, το οποίο θα ανακοινωθεί μαζί με το supersized Honor 8X Max (οθόνη 7.12'' FHD+) στις 5 Σεπτεμβρίου.


Οι μέχρι τώρα πληροφορίες ανέφεραν ότι και τα 2 μοντέλα θα φοράνε επεξεργαστή Snapdragon 636. Φαίνεται όμως ότι αυτό τελικά δεν ισχύει.


Σύμφωνα με μια ανάρτηση στο Weibo αναφορικά με τις επιδόσεις του Honor 8X, το επερχόμενο smartphone εμφανίζεται με επεξεργαστή Snapdragon 660. Και βέβαια στο παραπάνω διάγραμμα μπορεί να μην βλέπουμε κάπου την ονομασία "Honor 8X", αλλά βλέπουμε μόνο την κωδική ονομασία "ARE-AL00", την οποία είχαμε ξαναδεί στο TENAA κατά την διαδικασία πιστοποίησης του Honor 8X.

Πάντως και οι 2 συσκευές (8X και 8X Max) θα διαθέτουν notched οθόνες τύπου water-drop, ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν από την διαδικασία πιστοποίησης μέσω TENAA, το Honor 8X θα έχει στο πίσω μέρος dual camera 16Mp + 2Mp, ενώ μπροστά η selfie camera θα είναι 8Mp. Η μπαταρία της συσκευής θα είναι ένα από τα δυνατά χαρακτηριστικά της, αφού θα είναι χωρητικότητας 4900mAh.

Τα υπόλοιπα στις 5 του Σεπτέμβρη.

Α.δ.

#Honor #HuaweiHonor8X #HuaweiHonor8XMax

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π