Αναζήτηση
  • SZ Team©

Οι προσκλήσεις για το event του Honor V10 κρύβουν μια... AI έκπληξη


Λίγες μέρες έχουν απομείνει (28/11) μέχρι την επίσημη παρουσίαση του Honor V10 από τη Huawei. Και όπως είναι λογικό η εταιρεία έχει αποστείλει ήδη τις πρώτες προσκλήσεις για το συγκεκριμένο event. Ταυτόχρονα έχει ξεκινήσει και το προμοτάρισμα της συσκευής με την ανάρτηση γιγαντιαίων διαφημίσεων σε διάφορες πόλεις της Κίνας, οι οποίες περιλαμβάνουν μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του Honor V10.

Επίσης κάτι άλλο ενδιαφέρον, αλλά και πρωτότυπο, είναι το γεγονός ότι οι προσκλήσεις που έχουν αποσταλεί περιλαμβάνουν και μια γυάλινη κατασκευή στην οποία αναγράφεται το "AI", το οποίο παραπέμπει στο AI-based chip που θα διαθέτει το Honor V10 και το οποίο προσφέρει μια πιο γρήγορη και smooth εμπειρία στο χρήστη. Και προφανώς ο συνδυασμός με τον πανίσχυρο Kirin 970 μετατρέπει το Honor V10 σε μια συσκευή ασύγκριτα πιο γρήγορη από τις προγενέστερες της σειράς. Εδώ να θυμίσουμε ότι ο Kirin 970 θα είναι ο πρώτος επεξεργαστής που θα διαθέτει ενσωματωμένο και ανεξάρτητο NPU (neural network unit).

Κατά τ`άλλα το Honor V10 θα "φοράει' οτιδήποτε θεωρείται trend στα smartphones το 2017, όπως οθόνη full-screen 18:9 (2160 Χ 1080), 6GB ram, dual camera setup. Επίσης η μπαταρία θα είναι 3750mAh και η συσκευή θα τρέχει Android Oreo 8.0, μέσω του EMUI 8.0.


Όπως διαπιστώνετε και διαπιστώνουμε, το Honor V10 αναμένεται μια άκρως ενδιαφέρουσα συσκευή με πολύ καλά χαρακτηριστικά που θα προσελκύσει πολύ κόσμο. Το μόνο που μένει είναι να μάθουμε και την τιμή της, την ώρα που πληροφορίες κάνουν λόγο για 452$.

Α.δ.

#HonorV10

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π