Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Huawei Mate 10 θα διαθέτει bezel-less σχεδιασμό


Η Huawei κάθε χρόνο, το φθινόπωρο, ανακοινώνει το νέο Mate, οπότε σε λίγους μήνες περιμένουμε το διάδοχο του Mate 9. Βέβαια προς το παρόν δεν έχουν υπάρξει συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με το επερχόμενο μοντέλο. Το μόνο που ακούστηκε τις τελευταίες μέρες είναι ότι το Mate 10 (αν τελικά είναι αυτή η ονομασία του) θα διαθέτει bezel-less σχεδιασμό, όπως η νέα τάση επιβάλει.


Μάλιστα αν αναλογιστεί κάποιος ότι ακόμα και mid-range συσκευές εμφανίζονται με bezel-less σχεδιασμό, τότε όταν μιλάμε για high-end συσκευές, όπως το Huawei Mate, μάλλον λογικό και αναμενόμενο ακούγεται.

Από `κει και πέρα το Mate 10 θα διαθετει λογικά μεγάλη οθόνη (τηρώντας την παράδοση της συγκεκριμένης σειράς), ακούγεται αρκετά για τον επεξεργαστή ο Kirin 970, ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων θα βρίσκεται κάτω από το γυαλί στην μπροστινή επιφάνεια, ενώ ακούγεται επίσης ότι το νέο Mate θα διαθέτει dualm camera και πίσω αλλά και μπροστά.

Σίγουρα είναι αρκετά νωρίς ακόμα για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα για το επερχόμενο Mate, σίγουρα όμως μέσα στο καλοκαίρι θα μάθουμε περισσότερες πληροφορίες, καθώς όπως αναφέραμε και στην αρχή, το φθινόπωρο είναι η εποχή του... Mate.

Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π