Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Huawei Mate 10 ίσως παρουσιαστεί στις 16 Οκτωβρίου στη Γερμανία


Το Huawei Mate 10 θα είναι η κορυφαία συσκευή της εταιρείας για το 2017. Και για να είμαστε ειλικρινείς, είναι από τις λίγες συσκευές για την οποία οι πληροφορίες δίνονται με το σταγονόμετρο. Σήμερα όμως η "κάνουλα" άνοιξε και μας έδωσε μια ημερομηνία: 16 Οκτωβρίου. Τι θα συμβεί τότε? Η παρουσίαση του Huawei Mate 10, μάλλον.

Το event θα πραγματοποιηθεί στο Μόναχο, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την ίδια ημέρα ίσως γίνει και η παρουσίαση της lite έκδοσης του Mate 10.


Οπότε, για να φρεσκάρουμε λίγο την μνήμη σας, συνοψίζουμε τα όσα (ελάχιστα) γνωρίζουμε μέχρι τώρα: το Mate 10 αναμένεται με οθόνη edge-to-edge 6'' με 18:9 ratio και ανάλυση 2160Χ1080. Την καρδιά της συσκευής θα "γεμίσει" ο ολοκαίνουριος Kirin 970, ο πρώτος 10nm επεξεργαστής της HiSilicon.

Και κάπου εδώ να σας θυμίσουμε κάποιες παλαιότερες πληροφορίες που έκαναν λόγο για εξωφρενικά υψηλή τιμή του Mate 10, κοντά στα 1100$. Προφανώς και αρνούμαστε να πιστέψουμε κάτι τέτοιο, κυρίως από μια εταιρεία που ξεκίνησε με εντελώς διαφορετική φιλοσοφία, αν και τα τελευταία χρόνια έχει δώσει ήδη δείγματα παρρέκλισης από την αρχική της ταυτότητα. Θα δείξει...

Α.δ.

#HuaweiMate10

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π