Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Huawei Mate 10 αναμένεται τον Οκτώβριο με edge-to-edge οθόνη


Αν και βρισκόμαστε αρχές Ιουλίου, οι φήμες για το επερχόμενο Huawei Mate 10 δίνουν και παίρνουν. Πριν μερικές μόλις μέρες σας είχαμε μεταφέρει πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες το Mate 10 θα διαθέτει bezel-less σχεδιασμό.

Σήμερα οι καινούριες πληροφορίες αναφέρουν ότι η οθόνη του Mate 10 θα είναι 18:9 Full Active, ενώ η επίσημη ανακοίνωση της συσκευής αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στον Οκτώβριο. Επίσης, από παλαιότερες πληροφορίες γνωρίζουμε ότι το νέο Mate θα χρησιμοποιήσει σαν επεξεργαστή τον HiSilicon Kirin 970.


Η οθόνη αναμένεται στις 6'' με ανάλυση 2160Χ1080. Και αν σκεφτεί κάποιος ότι το Mate 9 έχει αναλογία 16:9 με οθόνη 5.9'', τότε αυτό σημαίνει ότι το επόμενο Mate θα είναι ψηλότερο, αλλά και πιο στενό.

Για το τέλος κρατάμε τις πληροφορίες της κάμερας, σύμφωνα με τις οποίες το επερχόμενο Mate θα διαθέτει 3D sensing dual camera με κάποια στοιχεία επαυξημένης πραγματικότητας, κάτι που φημολογείται ότι θα διαθέτει και το iPhone 8.

Αρκετά εντυπωσιακά όλα τα παραπάνω, φτάνει να δούμε αν τελικά ανταποκρίνονται και στην πραγματικότητα και αποτελέσουν τη βάση για ένα άκρως εντυπωσιακό Huawei Mate 10 (ή όπως αλλιώς το ονομάσουν).

Α.δ.

#HuaweiMate10

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π