Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Mate 20 Pro γίνεται... υποβρύχιο με την Diving case της Huawei


Ένας από τους βασικούς λόγους για να αποκτήσει κάποιος το Mate 20 Pro είναι οι υψηλές φωτογραφικές επιδόσεις της συσκευής. Αυτή τη στιγμή το Mate 20 Pro της Huawei θεωρείται ένα από τα κορυφαία (αν όχι το κορυφαίο) camera-phone που κυκλοφορεί στην αγορά. Και αν οι λήψεις είναι το Α και το Ω για τον χρήστη, τότε η δυνατότητα να μπορεί να χρησιμοποιηθεί η συσκευή και για υποβρύχιες λήψεις θα μετατρέψει το Mate 20 Pro στο απόλυτο φωτογραφικό smartphone.

Και πως μπορεί να γίνει αυτό? Απλά χρησιμοποιώντας την Diving case που δημιούργησε η Huawei αποκλειστικά για το Mate 20 Pro. Με την συγκεκριμένη θήκη η συσκευή μπορεί να βρεθεί σε βάθος μέχρι και 5 μέτρα και για χρονική διάρκεια 1 ώρα. Επίσης μπορεί να γίνει χρήση και σε θαλασσινό νερό. Ο σχεδιασμός της θήκης έχει γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρχει πλήρης πρόσβαση στα κουμπιά της συσκευής και να μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τις λήψεις των φωτογραφιών και των video.


Η τιμή της αδιάβροχης θήκης για το Mate 20 Pro είναι στα 89$ και προς το παρόν είναι διαθέσιμη μόνο στην Κίνα, ενώ οι πληροφορίες θέλουν σε σύντομο χρονικό διάστημα να είναι διαθέσιμη και σε άλλες χώρες παγκοσμίως.


Α.δ.

#Huawei #HuaweiMate20Pro

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π