Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το bend test στο Huawei Mate 20 Pro αποδείχτηκε... μοιραίο


Η αλήθεια είναι ότι για φέτος το πιο πολυ-διαφημισμένο smartphone είναι το Huawei Mate 20 Pro. Το τμήμα marketing της εταιρείας έκανε άριστη την δουλειά του, αφού για του περισσότερους, ακόμα και για εκείνους που δεν έχουν πιάσει την συσκευή καν στα χέρια τους, το Mate 20 Pro είναι η κορυφαία συσκευή για το 2018.

Καλά όλα αυτά, αλλά σε τέτοια επίπεδα τιμών οι απαιτήσεις είναι κάτι παραπάνω από πολλές. Και για το Huawei Mate 20 Pro δεν υπάρχει εξαίρεση. Αλήθεια, αυτή η τόσο ολοκληρωμένη συσκευή είναι και εξίσου ανθεκτική? Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα θα την πάρουμε από το γνωστό JerryRigEverything.


Η διαδικασία που ακολουθήθηκε είναι η γνωστή (για όσους είστε fan του συγκεκριμένου channel στο Youtube). Ο Zack ξεκίνησε με το να γρατζουνάει την οθόνη του Mate 20 Pro με διάφορα επίπεδα πίεσης, έπειτα με το φονικό κοπίδι που χρησιμοποιεί σε όλα του τα torture-videos το έξυσε απ`άκρη σε άκρη και στο τέλος έγινε το γνωστό bend-test. Εκεί το Mate 20 Lite απέτυχε παταγωδώς, αφού η οθόνη έσπασε σχετικά εύκολα και μάλιστα ο in-display σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων δεν δούλευε μετά από αυτό.

Οκ, δεν θα μπούμε σε διαδικασία σχολιασμού σχετικά με την αντοχή του Mate 20 Pro στην συγκεκριμένη δοκιμασία, αλλά όπως και να `χει είναι μια φασόν διαδικασία από την οποία έχουν περάσει πάρα πολλές συσκευές και άλλες τα πάνε καλύτερα και άλλες χειρότερα με ότι αυτό να σημαίνει.

Α.δ.

#Huawei #HuaweiMate20Pro

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π