Αναζήτηση
  • SZ Team©

Huawei Mate 30 RS Porsche Design: ένα δερμάτινο Pro σε τιμή... αυτοκινήτου

Η παράδοση θέλει κάθε χρόνο η σειρά Huawei Mate να ολοκληρώνεται με την πιο luxurious συσκευή που φέρει το γνωστό σε όλους μας brand της Porsche. Έτσι και φέτος, η παράδοση δεν έσπασε και η Huawei μετά τα Mate 30 και Mate 30 Pro ανακοίνωσε το Mate 30 RS Porsche Design.Η συσκευή κατά κύριο λόγο διατηρεί όλα τα κορυφαία χαρακτηριστικά της Pro 5G έκδοσης, δηλαδή οθόνη 6.53'' OLED, επεξεργαστή Kirin 990 με 5G συνδεσιμότητα, quad-camera system στο πίσω μέρος και μπαταρία 4500mAh με αντίστοιχη γρήγορη φόρτιση wired και wireless.


Στο styling όμως το Mate 30 RS φέρει, όπως κάθε χρόνο, την υπογραφή Porsche Design. Το back panel είναι δερμάτινο με γυάλινο πλαίσιο-λωρίδα στη μέση όπου περικλείει το quad camera. Οι χρωματικές επιλογές θα είναι 2: Black και Red με το γυαλί στη μέση να είναι σε κάθε περίπτωση μαύρο και να φέρει το λογότυπο της Porsche Desing.Οπότε τα 2 εντυπωσιακά στοιχεία του Mate 30 RS είναι σίγουρα ο επεξεργαστής του και το quad-camera system. Εδώ όμως προσθέστε και την πληροφορία ότι στην RS έκδοση η ram φτάνει τα 12GB, 4GB περισσότερα δηλαδή από την Pro έκδοση!


Οι κάμερες του Mate 30 RS δεν είναι μόνο ίδιες στον αριθμό σε σχέση με το Pro, αλλά και στα χαρακτηριστικά. Έχουμε λοιπόν αισθητήρα 40Mp f/1.6 απευθείας από το P30 Pro, 2ος αισθητήρας ultra-wide 40Mp 3ος αισθητήρας 8Mp με f/2.4 telephoto και 3D ToF sensor για AR και bokeh effects σε φωτογραφίες και videos.


Και η selfie camera είναι όμοια με αυτή της Pro έκδοσης, 32Mp με δυνατότητα λήψης 2160p video, ενώ ακριβώς δίπλα υπάρχει η 3D camera.Η οθόνη του Mate 30 RS είναι Horizon Display 6.53'' με ανάλυση 1176x2400 OLED και καμπύλες με κλίση 88°. Η μπαταρία είναι 4500mAh με ταχεία φόρτιση στα 40W ενσύρματα και 27W ασύρματα.Τώρα για το πότε θα είναι διαθέσιμο το Mate 30 RS Porsche Design η Huawei δεν έδωσε πληροφορίες, αλλά για το πόσο θα κάνει έδωσε (προφανώς για να αρχίσουμε να μαζεύουμε από τώρα!). Η τιμή λοιπόν για την μια και μοναδική έκδοση με 12GB ram και 512GB αποθηκευτικό χώρο θα είναι 2.095€! Καλά διαβάσατε, αλλά σκεφτείτε ότι τουλάχιστον και σε αντίθεση με τα αυτοκίνητα της Porsche, το Mate 30 RS δεν καίει τίποτα...!


Α.δ.

#Huawei #Mate30RS #PorscheDesign

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π