Αναζήτηση
  • SZ Team©

To Huawei Nova 2S σε unboxing και hands-on video


Μπορεί αύριο να είναι η επίσημη παρουσίαση του Huawei Nova 2S, σήμερα όμως μπορούμε να πάρουμε μια γεύση από το επερχόμενο μοντέλο. Βασικά όχι απλά "μια γεύση" καθώς κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο unboxing και hands-on video όπου το Nova 2S πρωταγωνιστεί.


Σύμφωνα με αυτά που βλέπουμε, το Nova 2S τρέχει αμέσως μετά το 1ο power-on Android Oreo και αυτό είναι κάτι που μας αρέσει πολύ. Την βαριά δουλεία αναλαμβάνει ο Kirin 960, ο ίδιος δηλαδή επεξεργαστής που χρησιμοποιήθηκε στο P10 και στο Mate 9, ενώ τα 6GB ram δίνουν μια νότα high-end στη συσκευή. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι 64GB από τα οποία τα 48GB είναι διαθέσιμα για τον χρήστη.


Επίσης από το video προκύπτει και η ανάλυση της οθόνης του Nova 2S, η οποία είναι 1080 Χ 2160. Το μέγεθός της είναι 6'', ενώ δεν προκύπτει από το video αν είναι αναλογίας 18:9. Όπως και να `χει όμως το Huawei Nova 2S φαίνεται να καλύπτει το κενό μεταξύ του Honor V10 και του Honor 7X.

Τέλος, όσο αφορά τον τομέα της φωτογραφίας, το Nova 2S διαθέτει dual camera setup μπροστά με αισθητήρες 20Mp + 2Mp, ενώ και στην πίσω πλευρά υπάρχει dual camera setup με αισθητήρες 20Mp + 16Mp. Τα υπόλοιπα αύριο στα επίσημα αποκαλυπτήρια.

Α.δ.

#Huawei

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π