Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Huawei Nova 4 διαθέτει triple-cam με έναν εκ των 3 αισθητήρων 48Mp


Η Huawei δεν κατάφερε τελικά να κερδίσει τον τίτλο του πρώτου smartphone με in-display selfie cam, αφού από χτες (10/12) η Samsung είναι αυτή η εταιρεία που ανακοίνωσε την πρώτη συσκευή με αυτό το χαρακτηριστικό, το Galaxy A8s. Όμως η Huawei συνεχίζει ακάθεκτη και στις επόμενες μέρες θα εμπλουτίσει την νέα αυτή κατηγορία με 2 συσκευές. Στις 17 Δεκεμβρίου αναμένουμε το Nova 4, ενώ στις 26 του ίδιου μήνα αναμένουμε το Honor View 20.

Οι πρώτες πληροφορίες που υπάρχουν μας δείχνουν αρκετά κοινά στοιχεία για τις 2 επερχόμενες συσκευές, όπως για παράδειγμα το pinhole για την selfie camera που είναι ίδιο και στις 2 περιπτώσεις, ενώ οι 2 συσκευές φαίνεται να διαθέτουν και τον ίδιο αισθητήρα στο πίσω μέρος (εκ των 3 που θα διαθέτουν) 48Mp AI camera. Πάντως το Nova 4 θα διαθέτει σε επίπεδο hardware που δυνατό φωτογραφικό σύνολο, αφού το Honor View 20 θα βασίζεται κυρίως στον μεγάλο και βασικό αισθητήρα με τα 48Mp.

Και μιας το Huawei Nova 4 πέρασε από TENAA, αυτό μας δίνει την ευκαιρία να δούμε τις πρώτες official εικόνες, αλλά να πάρουμε και μια γεύση από τα specs της συσκευής. Έτσι λοιπόν το Nova 4 αναμένεται με Kirin 980, ενώ το Honor View 20 θα φοράει μάλλον Snapdragon 710 (αν και αυτό προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί). Επίσης η οθόνη του Nova 4 θα είναι 6.41'', ενώ θα διαθέτει και μπαταρία χωρητικότητας 3900mAh.

Σίγουρα τις επόμενες μέρες και μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου θα μάθουμε πολλά περισσότερα τόσο για το Nova 4 όσο και για το Honor View 20.

Α.δ.

#Huawei #HuaweiNova4