Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το triple-camera system του Huawei P20 αποκαλύπτεται μέσα από... θήκες


Το Huawei P20 (ή P11) είναι σε διαδικασία τελικών δοκιμών, ενώ γνωρίζουμε ήδη ότι θα ανακοινωθεί επίσημα στις 27 Μαρτίου και όχι στο επερχόμενο MWC 2018, που θα πραγματοποιηθεί σε λίγες μέρες. Και φυσικά αυτό που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον όλων μας δεν είναι άλλο από την triple camera που θα διαθέτει.


Σήμερα έρχεται για μια ακόμα φορά επιβεβαίωση για το προαναφερθέν highlight της συσκευής. Αφορμή αποτέλεσαν εικόνες που αναρτήθηκαν από εταιρείες που κατασκευάζουν θήκες για smartphones. Στις συγκεκριμένες εικόνες λοιπόν μπορεί να βλέπουμε τις διάφορες θήκες, αλλά το περιεχόμενό τους είναι αυτό που μετράει. Διακρίνουμε λοιπόν το P20 με triple-camera system σε κάθετη διάταξη, ενώ από κάτω ακριβώς βρίσκεται το dual led flash μαζί με το laser focus.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, το P20 θα κυκλοφορήσει σε 2 εκδόσεις επιπλέον, μια Lite και μια Plus, οι οποίες θα διαφοροποιούνται τόσο στις κάμερες όσο και σε αυτό που θα κρύβουν... μέσα τους. Το P20 Plus θα διαθέτει dual camera system, ενώ μπροστά θα υπάρχει notch τύπου iPhone X. Επιπλέον οι πληροφορίες θέλουν την Huawei να αναπτύσσει ένα δικό της 3D face recognition system και πάλι παρόμοιο με αυτό του iPhone X. Βέβαια και σύμφωνα με τις εικόνες, το notch φαίνεται αρκετά μικρό ώστε να χωρέσει όλους εκείνους τους αισθητήρες που θα επιτρέψουν το face recognition, αλλά ίσως η εικόνα αφορά ένα πιο οικονομικό μοντέλο της σειράς, στο οποίο θα υπάρχει η δυνατότητα για 2D face recognition, κάτι που συναντάμε και σε αρκετά Samsung`s phones.

Επιπλέον στο πίσω μέρος δεν διακρίνουμε κάποια εγκοπή για σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, κάτι που σημαίνει ότι ο σαρωτής θα βρίσκεται στην μπροστινή επιφάνεια, τουλάχιστον στο P20 και την Plus έκδοση, καθώς το P20 Lite φαίνεται να διαθέτει fingerprint sensor στο πίσω μέρος, ενώ πιο πάνω θα υπάρχει dual camera system.

Πάντως μέχρι τα τέλη Μάρτη υπάρχει ακόμα χρόνος αρκετός προκειμένου να μάθουμε ακόμα περισσότερα για το Huawei P20/P11 ή όπως αλλιώς το ονομάσουν.

Α.δ.

#Huawei #HuaweiP20

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π