• SZ Team©

Huawei P30 και P30 Prο με OLED οθόνες, το Pro με periscope camera


Η Huawei ετοιμάζει πυρετωδώς τα νέα flagships της "P" σειράς. Αναφερόμαστε στα P30 και P30 Pro. Για το μεν πρώτο έχουμε δει ήδη κάποια CAD-based renders που απεικονίζουν την συσκευή με βάση τις έως τώρα πληροφορίες, ενώ για το P30 Pro και μέσω κάποιων screen protectors που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, έχουμε μια πρώτη ιδέα για το πως θα είναι η συσκευή από μπροστά τουλάχιστον.

Τώρα νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με τις οποίες και οι δυο P30 συσκευές θα διαθέτουν OLED οθόνες και όχι μόνο η Pro έκδοση, όπως αρχικά είχε ειπωθεί. Αρκετά λογικό, αφού και οι 2 συσκευές θα έχουν in-display σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων και έτσι δεν θα χρειάζεται το τόσο φαρδύ notch στο πάνω μέρος της οθόνης, το οποίο φιλοξενούσε το 3D face scanner, το οποίο πλέον δεν θα είναι απαραίτητο. Οπότε θα δούμε μάλλον κάτι σε teardrop notch, όπως και στο Mate 20.

Οι πληροφορίες θέλουν το P30 με οθόνη 6.1'', ενώ το P30 Pro αναβαίνει σε ίντσες και φτάνει τις 6.5''. Όσο για τον πολύ σημαντικό τομέα των καμερών, το P30 θα διατηρήσει το triple-camera system του Mate 20 Pro, αλλά το P30 Pro θα κάνει την διαφορά!

Το P30 Pro θα χρησιμοποιήσει ένα νέο είδος κάμερας τύπου περισκόπιο, το οποίο μεταξύ άλλων θα εξυπηρετήσει και σε ακόμα υψηλότερο optical zoom. Η περισκοπική κάμερα θα είναι κοντά στο Oppo`s design και θα χρησιμοποιήσει τον νέο αισθητήρα της Sony 6-series.

Σε επίπεδο επεξεργαστή και οι 2 συσκευές θα έχουν τον Kirin 980, ενώ η ram στην περίπτωση του P30 θα είναι 8GB και 12GB για την Pro έκδοση. Η ταχεία φόρτιση παραμένει στα 22.5W και για τις 2 συσκευές, αν και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί το 40W του Mate 20 Pro. Επιπλέον το non-Pro model θα διαθέτει θύρα για ακουστικά 3.5mm.

Α.δ.

#Huawei #HuaweiP30 #HuaweiP30Pro

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π