Αναζήτηση
  • SZ Team©

Teaser video με το Huawei P10 μας προετοιμάζει για το MWC στις 26/2


Αν και έχουν απομείνει λίγες μόνο μέρες για το MWC στη Βαρκελώνη, τα νέα και οι φήμες για πολλά από τα smartphones που θα παρουσιαστούν εκεί είναι πολλά και ενδιαφέροντα. Έχουμε γνωρίσει ήδη αρκέτα πράγματα σχετικά με τις νέες συσκευές που θα παρουσιάσει η Huawei, το P10 και το P10 Plus, αλλά μέχρι στιγμής δεν είχαμε κάτι επίσημο από την ίδια την εταιρεία.


Πλέον η Huawei κυκλοφόρησε νέο teaser video διάρκειας 20 δευτερολέπτων, στο οποίο μας παρακινεί να αλλάξουμε τον τρόπο που μας βλέπει ο κόσμος, ενώ τα shots με τα δυο μάτια υπαινίσσονται την ύπαρξη dual camera που έχουμε ήδη δει από πέρυσι με το P9. Επιπλέον στο teaser αυτό περιλαμβάνεται και το "Βαρκελώνη 26/02/17", το οποίο μας υπενθυμίζει το επερχόμενο MWC, στο οποίο και θα παρευρεθεί η ετιαρεία.


Επιστρέφοντας στο παραπάνω μήνυμα της Huawei, να σας θυμίσουμε ότι πέρυσι, στα πλαίσια προώθησης του P9 η Huawei μας έλεγε τότε να αλλάξουμε τον τρόπο που βλέπουμε εμείς τον κόσμο. Προφανώς με το φετινό λογοπαίγνιο, η εταιρεία μας προδιαθέτει για διπλό αισθητήρα στην μπροστινή κάμερα, κάτι το οποίο θα χαροποιήσει ιδιαίτερα τους λάτρεις των selfie φωτογραφιών.


Υπενθυμίζουμε ότι το Huawei P10 θα έχει οθόνη 5.5'', επεξεργαστή Kirin 960, με 4 ή 6GB ram, ενώ θα υπάρχει και το "μεγαλύτερο" μοντέλο P10 Plus.

Α.δ.

#Huawei

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π