Αναζήτηση
  • SZ Team©

Εικόνες και πληροφορίες για το επερχόμενο Huawei Enjoy 9S

Το Enjoy 9S θα είναι μια ακόμα συσκευή από την Huawei, η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί τις προσεχείς μέρες και συγκεκριμένα στις 25 Μαρτίου σε event στην Κίνα. Σήμερα εντοπίσαμε στο διαδίκτυο πληροφορίες για την επερχόμενη συσκευή που μας αποκαλύπτουν design, αλλά και χαρακτηριστικά αυτής.


Κοιτάζοντας τις εικόνες του Huawei Enjoy 9S διακρίνουμε waterdrop notch, αρκετά μικρά bezels πάνω, δεξιά και αριστερά, ενώ το κάτω bezel είναι ελαφρώς μεγαλύτερο. Η selfie camera θα είναι 8Mp, ενώ η ανάλυση της οθόνης θα είναι 2340 x 1080.


Στο πίσω μέρος της συσκευής υπάρχει triple-camera system με τους αισθητήρες τοποθετημένους σε κάθετη διάταξη. Το σύστημα θα περιλαμβάνει αισθητήρες 24Mp + 16Mp (wide-angle) + 2Mp (depth sensor). Στο πίσω μέρος θα υπάρχει επίσης και ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων.Σύμφωνα με τις πληροφορίες στο εσωτερικό του Enjoy 9S θα υπάρχει ο Kirin 710 συνδυασμένος με 4GB ram. Η συσκευή θα τρέχει EMUI 9 βασισμένο στο Android 9 Pie, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος θα είναι 128GB. Η μπαταρία θα είναι 3400mAh, χωρίς ωστόσο να έχει ξεκαθαριστεί αν η θύρα φόρτισης θα είναι USB-C ή microUSB. Το σίγουρο πάντως είναι ότι στο κάτω μέρος θα υπάρχει θύρα για ακουστικά 3.5mm.

Τελευταίο στοιχείο για το Huawei Enjoy 9S είναι ότι θα είναι διαθέσιμο σε 4 αποχρώσεις. Τα υπόλοιπα στις 25 του μήνα.


Α.δ.

#Huawei #Enjoy9S

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π