Αναζήτηση
  • SZ Team©

Διαθέσιμο το update iOS 11.1.1 που διορθώνει το auto-correct bug


Από χτες η Apple έδωσε ένα νέο update για το λογισμικό των iPhone και iPad, το iOS 11.1.1, το οποίο μάλιστα έρχεται μόλις λίγες μέρες μετά το iOS 11.1. Βασικά βλέποντας και το μέγεθος του update (54MB) καταλαβαίνουμε ότι αφορά κάποιο bug fix, το οποίο και ισχύει.


Συγκεκριμένα το iOS 11.1.1 διορθώνει 2 ατασθαλίες που είχαν παρατηρηθεί στο iOS 11.1. Το πρώτο αφορά το πρόβλημα που είχε παρουσιαστεί στους χρήστες, όταν αυτοί κατά την διαδικασία σύνταξης κάποιου μηνύματος πληκτρολογούσαν το γράμμα "I" και αυτόματα μετατρεπόταν σε "A" (auto-correct). Οκ, σιγά το πράγμα θα πει κάποιος, αλλά πραγματικά είναι αρκετά ενοχλητικό, πόσο μάλλον όταν βιάζεται κάποιος και έμπαινε σε διαδικασία χειροκίνητης διόρθωσης.

Το δεύτερο bug το οποίο διορθώνεται με την έλευση του iOS 11.1.1 είναι η δυσλειτουργία του "Hey Siri", αφού ύστερα από αρκετές αναφορές χρηστών διαπιστώθηκε ότι έτσι απλά σταματούσε να λειτουργεί.

Όπως καταλαβαίνετε το συγκεκριμένο update μπορεί να είναι μικρό... στο μάτι, αλλά σίγουρα είναι αρκετά σημαντικό και χρήσιμο. Άρα οι χρήστες το μόνο που έχουν να κάνουν είναι... Settings>General>Software Update στο iPhone ή στο iPad και that`s all.

Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π