Αναζήτηση
  • SZ Team©

Renders αποκαλύπτουν το iPhone 6.5'', πολλές οι ομοιότητες με το iPhone X


Κάθε φορά που μπαίνει καλοκαίρι οι φήμες για το επερχόμενο iPhone φουντώνουν, αφού κάπου μέσα στον Σεπτέμβρη αναμένεται το ετήσιο ραντεβού στο Κουπερτίνο, εκεί όπου παραδοσιακά πραγματοποιείται το event για τα επίσημα αποκαλυπτήρια. Ήδη οι πρώτες φήμες εδώ και καιρό κάνουν λόγο για 3 εκδόσεις του επερχόμενου iPhone, μια με οθόνη 5.8'', μια με οθόνη 6.1'' και τέλος μια premium έκδοση με οθόνη 6.5''. Αστείο αν θυμηθεί κανείς τον τρόπο με τον οποίο η Apple αντιμετώπιζε την ύπαρξη των πρώτων smartphones με οθόνη 5.5'' κάποια χρόνια πίσω. Φυσικά οι καιροί αλλάζουν, το ίδιο και ο στρατηγικός σχεδιασμός των εταιρειών.

Αυτή τη φορά οι πληροφορίες που σας μεταδίδουμε έχουν να κάνουν με renders, τα οποία απεικονίζουν το επερχόμενο iPhone με την οθόνη των 6.5''. Οι εικόνες βέβαια συνοδεύονται και από κάποια στοιχεία, όπως για παράδειγμα ότι η οθόνη του... μεγάλου iPhone θα είναι OLED και ουσιαστικά θα αποτελέσει την φυσική συνέχεια του iPhone X. Το notch ήρθε για να μείνει, ενώ διακρίνουμε μεταλλικό πλαίσιο, bezel-less σχεδιασμό και στο πίσω μέρος dual camera setup σε κάθετη διάταξη.

Στο notch στην μπροστινή επιφάνεια περιλαμβάνεται το Face ID, η selfie camera και το ακουστικό, ενώ και πάλι (όπως και στο iPhone X) δεν υπάρχει σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Οι παραπάνω εικόνες αποκαλύπτουν το iPhone 6.5'' σε αποχρώσεις black και white, ενώ παρακάτω μπορείτε να δείτε μια εικόνα στην οποία εμφανίζονται δίπλα δίπλα τα 2 επερχόμενα iPhone με οθόνες 6.1'' και 6.5''.


Α.δ.

#Apple

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π