Αναζήτηση
  • SZ Team©

Πηγές επιβεβαιώνουν ότι το iPhone 11 θα έχει triple-cam και ο διάδοχος του iPhone XR dual-cam


Νωρίτερα μέσα στην βδομάδα είδαμε την πρώτη εικόνα του νέου iPhone για το 2019 ή αλλιώς iPhone 11 (αν τελικά είναι αυτή η ονομασία του). Βασικό χαρακτηριστικό της εικόνας ήταν το triple-camera setup της συσκευής στο πίσω μέρος. Και σήμερα έρχονται νέες πληροφορίες να επιβεβαιώσουν όλα όσα είδαμε, αλλά να προσθέσουν επίσης μερικά στοιχεία ακόμα.


iPhone 11 render

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πηγές μέσα από την Wall Street Journal, το iPhone 11 είναι πολύ πιθανό να "φοράει" triple-camera setup στο πίσω μέρος, ενώ ο διάδοχος του iPhone XR θα διαθέτει έναν αισθητήρα λιγότερο (dual-camera setup). Επιπλέον οι πληροφορίες λένε ότι το iPhone XR θα παραμείνει με οθόνη Liquid Retina (LCD), αφού η Apple σχεδιάζει να μεταβεί στις OLED οθόνες από το 2020 και μετά.

Βέβαια δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα αν το triple-cam θα το δούμε τόσο στο iPhone 11 XS όσο και στο XS Max ή μόνο το μεγαλύτερο και πιο ακριβό από τις 3 συσκευές (αν τελικά είναι και φέτος 3) θα διαθέτει αυτό το... ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, αλλά από την άλλη είναι αρκετά νωρίς ακόμα για σίγουρες προβλέψεις. Πάντως είναι λογικό η Apple να δώσει φέτος ιδιαίτερη έμφαση στις κάμερες των νέων της συσκευών, αφού πλέον ο ανταγωνισμός και ειδικά σε αυτό το υψηλό επίπεδο τιμών, το επιβάλλει.

Α.δ.

#Apple #iPhone2019