Αναζήτηση
  • SZ Team©

Η Apple ανακοίνωσε το iPhone XR με οθόνη LCD 6.1'' και μονή κάμερα πίσω


Στο σημερινό event της Apple οι μεγάλοι πρωταγωνιστές ήταν τα νέα iPhone XS και XS Max. Η παρέα όμως μεγαλώνει κι`άλλο, αφού υπάρχει και ο τρίτος της παρέας. Αναφερόμαστε στο iPhone XR, το οποίο μπορεί να έρχεται με οθόνη LCD, αλλά διαθέτει αναλογία οθόνης 19.5:9, κάτι το οποίο σημαίνει μεγαλύτερο πεδίο δράσης ακόμα και από το iPhone 8 Plus, αλλά το notch παραμένει.


Η Apple δίνει μια νέα ονομασία για την οθόνη του XR - Liquid Retina, αλλά η πυκνότητα παραμένει ίδια με αυτή του iPhone 8 (326ppi), ενώ η ανάλυση είναι 822 x 1792 που σημαίνει κάτι λιγότερο από 1080p. Η LCD οθόνη διαθέτει 120Hz ευαισθησία αφής (μην το μπερδεύετε με το 120Hz refresh rate) και ευρύτερη γκάμα χρωμάτων τύπου AMOLED.


Ένα επίσης βασικό στοιχείο του iPhone XR είναι ο μονός αισθητήρας στο πίσω μέρος, κάτι που καθιστά τη συσκευή περισσότερο διάδοχο του iPhone 8 και σε καμία περίπτωση διάδοχο του iPhone SE.


Ο μονός αισθητήρας του iPhone XR έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με εκείνα του βασικού αισθητήρα του iPhone XS με 1.4μm και με όλα τα... καλούδια του, όπως Smart HDR, χειροκίνητο bokeh και άλλα).


Και στην περίπτωση του iPhone XR δεν υπάρχει πλέον Touch ID, οπότε και εδώ θα συναντήσουμε την τεχνολογία Face ID για ξεκλείδωμα της συσκευής. Επιπλέον και λόγω του οικονομικού του χαρακτήρα, το iPhone XR θα διαθέτει αποθηκευτικό χώρο από 64GB μέχρι και 256GB με ενδιάμεση στάση στα 128GB. Από την άλλη, το XR θα είναι διαθέσιμο σε μια αρκετή πλούσια γκάμα χρωμάτων: Blue, Yellow, Coral, Black και Product Red.

Η τιμή του iPhone XR για την βασική έκδοση των 64GB θα είναι 849€ και οι προ-παραγγελίες ξεκινάνε από 19 Οκτωβρίου, ενώ η διαθεσιμότητα από 26 Οκτωβρίου.

Α.δ.

#iPhoneXR

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π