• SZ Team©

Τα iPhone XS και XS Max δεν αντέχουν τις πτώσεις, αλλά αντέχουν... την μπύρα


Όταν η Apple ανακοίνωνε τα νέα iPhone XS και XS Max έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο ανθεκτικό γυαλί το οποίο χρησιμοποιήθηκε για την κατασκευή τους και την αυξημένη ανθεκτικότητα που εμφανίζει έναντι του περσινού iPhone X.


Ένα drop-test όμως έρχεται να καταρρίψει τον μύθο και ουσιαστικά να αποδείξει την... όχι και τόσο υψηλή ανθεκτικότητα των οθονών των iPhone XS και XS Max. Η δοκιμασία πραγματοποιήθηκε από ύψος 1.5 μέτρων και σε επιφάνεια από τσιμέντο και το αποτέλεσμα αυτής μάλλον απογοητευτικό. Σε αυτό το σημείο καλό θα ήταν να είστε ενημερωμένοι για το κόστος επισκευής τόσο της οθόνης όσο και του back panel του iPhone XS Max. Συγκεκριμένα η επισκευή της οθόνης κοστίζει 329$, ενώ για την αντικατάσταση του επίσης γυάλινου back panel θα χρειαστεί να δαπανήσετε περίπου 599$! Αλήθεια, με σχεδόν 600$ τι επιλογές έχει κάποιος αν επιλέξει να μην φτιάξει το σπασμένο iPhone του, αλλά να αγοράσει μια νέα συσκευή? Μην το σκέφτεστε, πολλές!


Από την άλλη η Apple διαφήμισε την ανθεκτικότητα των νέων iPhones ακόμα και σε κάποιο... υγρό ατύχημα με μπύρα. Εδώ η Apple μάλλον είχε δίκιο, αφού στην αντίστοιχη δοκιμασία των συσκευών που περιλάμβανε βουτιά σε μπύρα για 30 λεπτά οι συσκευές παρέμειναν άθικτες.

Τελικό συμπέρασμα: προσοχή στις πτώσεις για τα νέα iPhones αλλά ρίξτε τα άφοβα σε μια θάλασσα από... μπύρα.

Α.δ.

#Apple #iPhoneXS #iPhoneXSMax

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π