Αναζήτηση
  • SZ Team©

Έρχεται το Vivo NEX S2 με triple-camera και διπλή οθόνη?


Η Vivo φαίνεται να μας ετοιμάζει ωραία πράγματα. Προχτές είδαμε φωτο-διαρροή με το επερχόμενο Vivo NEX S2 με 2 οθόνες και triple-camera system. Τώρα έρχεται στο φως ένα unboxing video με μια μυστηριώδη συσκευή που όλα δείχνουν ότι θα είναι το NEX S2 (ακόμα δεν είναι επιβεβαιωμένη η ονομασία).


Και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε τον σχολιασμό του παραπάνω video χωρίς να αναφερθούμε πρώτα στο "Lunar Ring", το οποίο είναι RGB LED ring και το οποίο περικλείει τον χώρο της κάμερας. Προφανώς και είναι κάποιου είδους notification light σαφώς πιο ενδιαφέρον από τα κοινότυπα lights που συναντάμε σε άλλα smartphones.

Άλλο βασικό και άκρως ενδιαφέρον χαρακτηριστικό που προκύπτει από το παραπάνω video είναι η 2η οθόνη που θα διαθέτει το NEX S2. Και αν θυμάστε πρόσφατα είδαμε μια τέτοια πρωτοτυπία στο Nubia X. Δυστυχώς όμως στο video δεν φαίνεται η οθόνη αυτή οπότε δεν μπορούμε να διακρίνουμε μέγεθος καθώς και άλλες πληροφορίες.


Το τρίτο στοιχείο που μας δίνει το συγκεκριμένο video είναι το triple-camera system που διαθέτει η συσκευή στο πίσω μέρος και το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τις selfies σε συνδυασμό με την πίσω 2η οθόνη. Και μάλιστα σε εντελώς υποθετική βάση, αυτό το σύστημα με τους 3 αισθητήρες μπορεί να περιλαμβάνει και έναν 3D Time of Flight sensor. Βέβαια δεν γίνεται καμία αναφορά για κάποιον pop-up μηχανισμό, όπως στο NEX S, αλλά προφανώς αυτό είναι κάτι που δεν χρειάζεται αφού υπάρχει η 2η οθόνη που μας... λύνει τα χέρια.

Φυσικά δεν χρειάζεται να τονίσουμε ότι ακόμα είναι νωρίς και δεν υπάρχει τίποτα το επίσημο από πλευράς Vivo για το NEX S2, οπότε κρατάμε μικρό καλάθι, αλλά διατηρούμε και υψηλές προσδοκίες για την μυστηριώδη αυτή συσκευή.

Α.δ.

#Vivo

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π