Αναζήτηση
  • SZ Team©

Είναι επίσημο: το OnePlus 5T ανακοινώνεται στις 16 Νοεμβρίου


Είναι και μερικές συσκευές που με κάποιον τρόπο έχουν καταφέρει να σε κουράσουν πριν καλά καλά κυκλοφορήσουν. Μια από αυτές και το OnePlus 5T. Συμπαθάτε με αλλά έχουν γραφτεί τόσα πολλά που έχουμε μπει σε μια διαδικασία πλέον να σκεφτόμαστε τον διάδοχο του 5T.

Τέλοσπαντων, μετά από τον λίγο "γκρινιάρικο" πρόλογο πάμε και στο κυρίως θέμα, το οποίο δεν είναι άλλο από την επιβεβαίωση για την ημερομηνία παρουσίασης του OnePlus 5T στις 16 Νοεμβρίου στο Μπρούκλιν των ΗΠΑ. Στην διάρκεια της σημερινής μέρας η OnePlus μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο twitter, ανάρτησε μια τοποθεσία, την οποία μας καλούσε να μαντέψουμε, καθώς εκεί θα γινόντουσαν τα αποκαλυπτήρια. Τώρα πλέον κυκλοφόρησε και promo video όπου μας επιβεβαιώνει την ημερομηνία.


Το OnePlus 5T θα είναι διαθέσιμο σε Ευρώπη και Αμερική από τις 21 Νοεμβρίου και θα είναι οι πρώτοι που θα παραλάβουν καθώς μετά σειρά παίρνει η Ινδία στις 28 Νοεμβρίου και η Κίνα την 1η Δεκεμβρίου.


Να σας θυμίσουμε ότι το OnePlus 5T θα είναι η πρώτη συσκευή της εταιρείας με οθόνη 18:9 με πολύ μικρά bezels. Τον ρόλο του επεξεργαστή θα αναλάβει ο Snapdragon 835, ενώ η ισχυρή έκδοση θα έχει 8GB ram και 128GB αποθηκευτικό χώρο. Στο πίσω μέρος θα υπάρχει dual camera setup 20Mp, ενώ μπροστά θα υπάρχει 16Mp selfie camera. Η συσκευή θα τρέχει Android 8.0 Oreo.

Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π