Αναζήτηση
  • SZ Team©

Jelly, το πιο μικρό 4G smartphone του κόσμου με Android 7


Βαρεθήκατε τις μεγάλες οθόνες? Θέλετε ένα smartphone που να χωράει παντού? Η απάντηση έρχεται, από που αλλού, από Κίνα μεριά και το όνομα αυτής? "Jelly - The Smallest 4G Smartphone".


Οι εμπνευστές του Jelly πήραν όλη την τεχνογνωσία των powered by Android smartphones και τη συμπύκνωσαν σε μια συσκευή που χωράει στην παλάμη μας, με μέγεθος οθόνης 2.4''. Το συγκεκριμένο project ξεκίνησε από μια ομάδα με την ονομασία Unihertz, μέ έδρα την Σαγκάη και έχει συγκεντρώσει ήδη το ποσό των 80.000$ από δωρεές μελών και fans προκειμένου να προωθήσουν σε μαζική παραγωγή το Jelly με τιμή 59$ και το Jelly Pro με τιμή 75$.


Και οι δύο εκδόσεις του Jelly θα έχουν τον ίδιο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.1GHz, μπαταρία 960mAh και οθόνη 2.45'' με ανάλυση 240Χ432. Οι διαφορές στις 2 εκδόσεις έχουν να κάνουν με το πακέτο ram/rom, καθώς το Jelly θα έχει 1GB ram και 8GB αποθηκευτικό χώρο, ενώ το Pro Θα έχει 2GB ram και 16GB αποθηκευτικό χώρο.


Επίσης το Jelly θα έχει selfie camera 2Mp και πίσω κάμερα 8Mp, ενώ σε αυτό το σούπερ μικρό θα υπάρχει χώρος και για 2 nanoSIM!

Για όσους πάντως είχατε ασχοληθεί με τη συγκεριμένη κινέζικη εταιρεία - ομάδα πριν λίγο καιρό, μάλλον θα θυμάστε το αρχικό Jelly phone, το οποίο ουσιαστικά ήταν το Elephone Q. Είχε παρουσιαστεί κάπου τον Αύγουστο του 2015 με μόνη διαφορά την υποστήριξη 3G και το λογισμικό που ήταν το Android 4.4 Kitkat.


Αυτά προς το παρόν και ανυπομονούμε να δούμε το συγκεκριμένο project να παίρνει σάρκα και οστά, γιατί ένα smartphone σε τέτοιο μέγεθος πραγματικά είναι κάτι που ακόμα και αν δεν το έχεις ανάγκη σίγουρα θα θέλεις να το αποκτήσεις.

Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π