Αναζήτηση
  • SZ Team©

Ξεκίνησε η αναβάθμιση του Xiaomi Mi A2 σε Android 10

Το Xiaomi Mi A2 είναι μια από τις πιο δημοφιλής συσκευές που "έπιασε" πολύ ψηλά νούμερα σε πωλήσεις και έτσι κάθε νέο που την αφορά μόνο απαρατήρητο δεν μπορεί να περάσει. Πόσο μάλλον όταν αυτό το νέο είναι ευχάριστο και αφορά την αναβάθμιση της συσκευής σε Android 10! Η αλήθεια βέβαια είναι ότι η συσκευή αν και Android One άργησε να περάσει στην... νεα εποχή, αλλά όπως και να `χει το update επιτέλους είναι έτοιμο και διαθέσιμο.Το μέγεθος του update-αρχείου είναι 1.9GB και ήδη κάποιοι πρώτοι χρήστες ενημερώνουν ότι "χτύπησε την πόρτα" του Mi A2 τους. Φυσικά εκτός από τον OTA τρόπο υπάρχει πάντα και η manual επιλογή, αφού προηγουμένως επισκεφτείτε το site των xdadevelopers και κατεβάσετε το αρχείο από εκεί.
Και για όλους εσάς που το... ψάχνετε λίγο περισσότερο, δεν έχει παρουσιαστεί κανένα θέμα υπερθέρμανσης των συσκευών κατά την διαδικασία της αναβάθμισης, κάτι το οποίο συνέβη σε παλαιότερο update. Επίσης κάτι άλλο που αξίζει να σημειώσουμε είναι η προαιρετική επιλογή που υπάρχει για κλείδωμα του bootloader, κάτι αρκετά χρήσιμο για APEX πακέτα, για το Kernel update, αλλά και για το νέο low-lever library της Google.


Όσο για τους χρήστες του νεότερου Mi A3 λίγη υπομονή ακόμα, αφού τα kernel sources είναι ήδη ανοιχτά, οπότε το πολυπόθητο update δεν πρέπει να αργεί.


Α.δ.

#Xiaomi #MiA2 #Android10

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π