Αναζήτηση
  • SZ Team©

Ξεκίνησε η αναβάθμιση των Xiaomi Redmi 6 Pro και Redmi Note 5 Pro σε stable Android 9 Pie

Ξεκίνησε και επίσημα η αναβάθμιση των Xiaomi Redmi 6 Pro και Redmi Note 5 Pro σε stable Android 9 Pie. Και γράφουμε "stable" γιατί η beta έκδοση ήταν διαθέσιμη από τον περασμένο Μάρτιο, αλλά με αρκετά bugs, τα οποία πλέον επιδιορθώθηκαν και έτσι μπορείτε άφοβα να μεταβείτε στο πιο πρόσφατο Android λογισμικό.Το update γίνεται με την γνωστή over-the-air (OTA) διαδικασία και το αρχείο έχει την ονομασία MIUI 10.3.2.0PDMMIXM (για το Redmi 6 Pro), ενώ το μέγεθός του είναι 1.6GB. Επιπλέον το αρχείο περιλαμβάνει το security patch για τον μήνα Μάιο του 2019. Οι χρήστες του Redmi 6 Pro θα αποκτήσουν υποστήριξη face unlock για το App lock, την δυνατότητα δηλαδή να μπορεί κάποιος να παραμείνει στην lockscreen, αφού πρώτα ξεκλειδώσει την συσκευή μέσω face unlock, και να μπορέσει από εκεί να ανοίξει το πεδίο με τα notifications.


Το αντίστοιχο αρχείο αναβάθμισης για το Redmi Note 5 Pro έρχεται με την ονομασία MIUI 10.3.1.PEIMIXM με μέγεθος και πάλι 1.6GB, ενώ και εδώ υπάρχουν τα αντίστοιχα security patches.


Η αναβάθμιση των συσκευών έχει ξεκινήσει από συσκευές που βρίσκονται στην Ινδία, οπότε υπομονή μέχρι να δείτε το πολυπόθητο update να χτυπάει και την δική σας... συσκευή.


Α.δ.

#Xiaomi #Redmi6Pro #RedmiNote5Pro #AndroidPie

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π