Αναζήτηση
  • SZ Team©

Παρουσιάστηκε το Lamborghini Alpha-One με τιμή 2450$ μόλις...


Η Lamborghini Mobile (ναι, δεν φτιάχνει μόνο supercars) παρουσίασε το νέο της δημιούργημα, το Alpha-One με τιμή 2450$! Λογικό ακούγεται, ιδίως αν θέλει κάποιος να το κάνει σετάκι με το αντίστοιχο αυτοκίνητο της ίδιας εταιρείας. Τι ακριβώς ομως διαθέτει - προσφέρει η συγκεκριμένη συσκευή?

Ξεκινώντας από την οθόνη, το Alpha-One διαθέτει 5.5'' QHD AMOLED, ενώ ο επεξεργαστής είναι ο Snapdragon 820 μαζί με 4GB ram και 64GB αποθηκευτικό χώρο με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD. Επιπλέον η συσκευή διαθέτει stereo ήχο με Dolby Atmos και μπαταρία 3250mAh με υποστήριξη Quick Charge 3.0. Η πίσω κάμερα είναι 20Mp, ενώ η συσκευή τρέχει Android 7.0 Nougat.


Καλά όλα αυτά, αλλά κάπως πρέπει να δικαιολογηθούν τα λεφτά που κοστίζει το Alpha-One. Έτσι η εταιρεία εφοδίασε τη συσκευή με δέρμα Ιταλίας στην πλάτη και υγρό μέταλλο για την κατασκευή του πλαισίου. Επίσης η συσκευή συνοδεύεται από αντίστοιχη θήκη με δέρμα ίδιο με αυτό της συσκευής.

Και για όσους κάτι υποψιαστήκατε να σας ενημερώσουμε ότι το Alpha-One ουσιαστικά είναι ένα Axon 7 με τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά απλά με διαφορετικά υλικά κατασκευής. Οπότε αν εντυπωσιαστήκατε από το Alpha-One μπορείτε να αποκτήσετε πολύ πιο εύκολα και οικονομικά του ZTE Axon 7 στα 400$ και με φορτιστή στη θήκη μιας και στη συσκευασία του Alpha-One δεν περιλαμβάνεται!

Το Alpha-One είναι διαθέσιμο στο γνωστό πολυκατάστημα Harrod`s στην Αγγλία, σε κάποια καταστήματα στα ΗΑΕ (ναι, εκεί που κυκλοφορούν με κελεμπίες), αλλά και στο official site της Lamborghini Mobile.

Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π