Αναζήτηση
  • SZ Team©

Η Leagoo ανοίγει τα πρώτα European services centers


Μπορεί το brand Leagoo για πολλούς να μην λέει πολλά και ίσως για κάποιους τίποτα, όμως η κινέζικη εταιρεία αναπτύσσεται με αργό αλλά σταθερό ρυθμό τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα το 2017 ήταν μια χρονιά που η Leagoo μας φιλοδώρησε με κάποιες συμπαθητικές συσκευές, όπως το Leagoo S8 και S8+, το KIICAA Mix και το Τ5.


Φαίνεται όμως ότι τα σχέδια της κινέζικης εταιρείας επεκτείνονται σιγα σιγά και πέραν της Άπω Ανατολής και έτσι τα νέα για τους κατόχους των συσκευών της εκτός Κίνας είναι ευχάριστα, καθώς η Leagoo ανακοίνωσε την λειτουργία local service centers στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στην Πολωνία και την Ρωσία. Η εταιρεία μάλιστα ισχυρίζεται πως από τη στιγμή παραλαβής της συσκευής θα χρειαστεί το πολύ 3 μέρες για την επίλυση του όποιου προβλήματος. Και αυτό είναι αρκετά σημαντικό, δεδομένου ότι η συσκευή δεν θα χρειαστεί να ταξιδέψει μέχρι την Κίνα, με αποτέλεσμα οι χρόνοι αναμονής να περιορίζονται σημαντικά.


Επίσης προς γνώση και συμμόρφωση αρκετών που ασχολούνται με το "σπορ" της παραεισαγωγής προιόντων, η Leagoo δίνει στους πελάτες της μέσω των local customer services 2 χρόνια εγγύση με εξαίρεση την αγορά της Ρωσίας, όπου εκεί η εγγύηση είναι 1 χρόνο.


Και φυσικά όλα αυτά αποτελούν τις πρώτες ενέργειες της Leagoo για το brand-globalization καθώς η επίσημη παρουσία της αναμένεται να επεκταθεί και σε άλλα σημεία του χάρτη. Για όποιον θέλει να έχει ενημέρωση σχετικά με την Leagoo και τα προιόντα της μπορεί να επισκεφτεί το official site της εταιρείας.

Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π