Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Leagoo S10 είναι ότι πιο vfm με UD σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων


Λιγουρεύεστε smartphone με under display σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων και ασύρματη φόρτιση? Φοβάστε ότι ο πόθος σας αυτός κοστίζει ακριβά? Όχι πια, η Leagoo σας δίνει την λύση με το Leagoo S10.


Η συσκευή ανακοινώθηκε επίσημα χτες και πραγματικά περιλαμβάνει πολύ τεχνολογία σε super τιμή. Και πλέον και επίσημα, το Leagoo S10 είναι ότι πιο οικονομικό μπορείτε να βρείτε εκεί έξω με under display σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων. Όμως η συσκευή έχει πολλά να μας δώσει, οπότε πάμε να την ανακαλύψουμε:


Το Leagoo S10 διαθέτει οθόνη 6.21'' AMOLED με ανάλυση FHD+ και αναλογία 19:9. Μάλιστα το screen-to-body ratio της συσκευής φτάνει το 90,3%. Η οθόνη προστατεύεται από Gorilla Glass 3.

Στο εσωτερικό του Leagoo S10 θα συναντήσουμε τον επεξεργαστή της MediaTek, Helio P60, συνδυασμένο με 6GB ram. Το συγκεκριμένο chip κρύβει μέσα του πολύ AI τεχνολογία με αποτέλεσμα αυξημένη απόδοση και αρκετά μειωμένη κατανάλωση. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι στα 64GB


Πάμε τώρα και στις 3 κάμερες της συσκευής. Στο πίσω μέρος υπάρχει dual camera setup με αισθητήρες 20Mp + 5Mp (made by Sony και οι δυο) με διάφραγμα f/2.0. Και εδώ ο AI χαρακτήρας της CPU κάνει την δουλεία του με AI Portrait mode, AI Scene Recogniton και AI Color Optimization. Μπροστά η κάμερα είναι 13Mp και πάλι made by Sony με διάφραγμα f/2.4 και AI Powered Beauty Selfie.


Καλά ακούγονται όλα αυτά, αλλά με τι μπαταρία θα τα κρατάμε όλα σε... εγρήγορση. Η απάντηση της Leagoo σε αυτό το ερώτημα είναι μια μπαταρία 4050mAh με τεχνολογία ταχείας φόρτισης 10W, σύμφωνα με την οποία η συσκευή φτάνει το 70% φόρτισης μόλις μέσα σε 30 λεπτά. Επιπλέον το Leagoo S10 υποστηρίζει και τεχνολογία ασύρματης φόρτισης, αγοράζοντας φυσικά με έξτρα κόστος το απαραίτητο gadget.

Πάμε τώρα και στο κερασάκι της υπόθεσης που δεν είναι άλλο από την τιμή του Leagoo S10. Την συσκευή λοιπόν, της οποίας η διάθεση θα ξεκινήσει μέσα στο ερχόμενο φθινόπωρο, μπορείτε να την προ-παραγγείλετε στα 299.99$ (εδώ) και πραγματικά η τιμή τα σπάει δεδομένου του τι συσκευή αγοράζετε, αλλά και με τι χαρακτηριστικά. Επιπλέον και για όλους εκείνους που το brand Leagoo δεν τους λέει και πολλά να υπενθυμίσουμε ότι η εταιρεία με το πρόγραμμα Leagoo Support έχει επεκταθεί μέσα στο 2018 και στην Ευρώπη με ότι αυτό συνεπάγεται σε θέματα εγγύησης και service όταν και αν χρειαστεί!


Α.δ.

#Leagoo #LeagooS10

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π