Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Leagoo T5 με dual camera by Sony έρχεται τον Ιούλιο


Όταν όλες οι εταιρείες από Κίνα έχουν βομβαρδίσει την αγορά με νέες budget συσκευές, οι οποίες όμως διαθέτουν αρκετά καλά χαρακτηριστικά, η Leagoo δεν θα μπορούσε να μείνει πίσω. Και κάπως έτσι χτες παρουσίασε την νεά της συσκευή, το Leagoo T5.


Το T5 θα το δούμε να κυκλοφορεί επίσημα κάπου μέσα στον Ιούλιο και πραγματικά φαίνεται να είναι μια συσκευή με την οποία αξίζει κάποιος να ασχοληθεί.

Ξεκινώντας από το design δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη η επιρροή από το iPhone 7. Η οθόνη του Τ5 είναι 5.5'' Full HD, φοράει επεξεργαστή 8-πύρηνο (μάλλον Helio) χρονισμένο στα 1.8GHz, διαθέτει 4GB ram και 64GB αποθηκευτικό χώρο. Στην πίσω πλευρά θα συναντήσουμε την dual camera με αισθητήρες Sony 13Mp + 5Mp, ενώ μπροστά η selfie camera είναι 13Mp. Επιπλέον η μπαταρία της συσκευής είναι 3000mAh.

Όσο για την τιμή του Leagoo T5, αυτή υπολογίζεται κάπου στα 200$. Όμως για όποιον επισκεφτεί το επίσημο site της Leagoo (εδώ) και κάνει subscribe το email του από 16 Ιουνίου μέχρι και 25 Ιουνίου, τότε αυτομάτως πέρνει εκπτωτικό κουπόνι αξίας 50$, ώστε να αποκτήσει οικονομικότερα το Leagoo T5, αλλά ταυτόχρονα μαζί με τη συσκευή θα πάρει και κάποιο δώρο. Υπενθυμίζουμε και πάλι ότι οι πρώτες αποστολές θα ξεκινήσουν μέσα στον Ιούλιο.


Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π