Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Leagoo T5 με dual camera made by Sony αναμένεται τον Ιούλιο


Το επόμενο smartphone της Leagoo είναι το T5 και το αναμένουμε μέσα στον Ιούλιο. Η βασική λογική της συγκεκριμένης συσκευής είναι να πάει ένα βήμα παραπέρα σε σύγκριση με τις προηγούμενες low-budget συσκευές της εταιρείας. Γι` αυτό και δόθηκε ιδιαίτερη σημασία στην κάμερα του T5.


Και όπως ήταν αναμενόμενο το Leagoo T5 θα διαθέτει dual camera στο πίσω μέρος με αισθητήρες 13Mp (made by Sony) με διάφραγμα f/2.0 και φακό 1/3.06 + 5Mp. Το συγκεκριμένο combo θα έχει τη δυνατότητα για λήψη φωτογραφιών τύπου dslr με bokeh effect στο portrait mode. Επιπλέον η κάμερα είναι εφοδιασμένη με το λεγόμενο Binocular stereo vision και Depth Learning Algorithm, στοιχεία που θεωρητικά δίνουν το κάτι παραπάνω, ώστε οι φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί με το T5 να είναι εντυπωσιακές.


Και η μπροστινή selfie camera όμως είναι αρκετά "δυνατή" με αισθητήρα 13Mp με Led flash και λειτουργία beautyfication.


Επειδή όμως οι φωτογραφικές ικανότητες του Leagoo έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον ας ρίξουμε μια ματιά και στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της συσκευής. Το Τ5 θα διαθέτει οθόνη 5.5'' Full HD, 8-πύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.8GHz, 4GB ram και 64GB αποθηκευτικό χώρο, μπαταρία 3000mAh και πάχος 7.9mm.


Όπως αναφέραμε και παραπάνω το Leagoo T5 θα είναι διαθέσιμο κάποια στιγμή μέσα στον Ιούλιο με τιμή που λογικά δεν θα ξεπερνάει τα 200$, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα για όποιον ενδιαφέρεται να κάνει suscribe και να κερδίσει εκπτωτικό κουπόνι 50$, ώστε να αποκτήσει ακόμα πιο οικονομικά το Τ5.

Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π