Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Xiaomi Mi Mix 2S σε banner δείχνει Full Screen σχεδιασμό και πανίσχυρο


Η Xiaomi έχει καταφέρει πολλά τα τελευταία χρόνια. Λίγο οι τίμιες συσκευές με τις οποίες γεμίζει την αγορά σε συνδυασμό με τις σχετικά χαμηλές τιμές που αυτές προσφέρονται, έχουν κατατάξει την εταιρεία σε αρκετά υπολογίσιμη θέση.

Και φυσικά όταν έχουμε να κάνουμε με ένα από τα κορυφαία τεχνολογικά events του πλανήτη, το MWC 2018, το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε λίγες μέρες στη Βαρκελώνη, η Xiaomi δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό. Και μπορεί τελικά το Mi 7 να μην μπήκε στο πρόγραμμα των ανακοινώσεων, αλλά η Xiaomi δεν θα μας αφήσει παραπονεμένους, αφού στο MWC 2018 αναμένεται να πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση του Xiaomi Mi Mix 2S. Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο banner της συσκευής με αρκετά... official στοιχεία, μέσω του οποίου δίνονται στην δημοσιότητα μερικές πληροφορίες για την επερχόμενη συσκευή.


Το Xiaomi Mi Mix 2S λοιπόν θα διαθέτει οθόνη 5.99'', 8GB ram και 256GB αποθηκευτικό χώρο. Ο επεξεργαστής θα είναι ο Snapdragon 845, αλλά το highlight της συσκευής δεν θα είναι άλλο από το Full Screen design 3.0. Φαίνεται η Xiaomi να συνεχίζει με απόλυτη επιτυχία αυτό που η ίδια άρχισε. Με το Mi Mix τρίβαμε όλοι τα μάτια μας με την εντυπωσιακή οθόνη του και τον bezel-less σχεδιασμό του. Τώρα το bezel-less γίνεται ακόμα καλύτερο στην περίπτωση του Mi Mix 2S, αφού bezels φαίνεται να μην υπάρχουν πλέον. Μπροστά υπάρχει μόνο οθόνη, ενώ μόνο στο πάνω μέρος και δεξιά υπάρχει μια μικρή εγκοπή ώστε να χωρέσει η selfie camera.

Φυσικά ευχή όλων μας είναι το παραπάνω banner να μας δείχνει το τελικό προϊόν, κάτι που φαίνεται αρκετά πιθανό καθώς απέχουμε μόλις 2 βδομάδες περίπου από το MWC 2018. Και αν τελικά επιβεβαιωθούν τα παραπάνω, τότε η Xiaomi θα έχει κάνει και πάλι το θαύμα της.

Α.δ.

#XiaomiMiMix2s #Xiaomi #MWC2018 #Snapdragon845

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π