Αναζήτηση
  • SZ Team©

LeEco Le 3 Elite: το "υποβαθμισμένο" νέο μοντέλο με τιμή 245$


Η LeEco το τελευταίο διάστημα έχει κρατήσει ένα αρκετά χαμηλό προφίλ, προφανώς λόγω των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει. Πάντως σήμερα, χωρίς τυμπανοκρουσίες, ανακοίνωσε το νέο της μοντέλο, το LeEco Le Pro 3 Elite.


Όπως υποψιαζόμαστε από την ονομασία της συσκευής αποτελεί μια παραλλαγή του προηγούμενου μοντέλου, του LeEco 3. Βέβαια η προσθήκη Elite στην ονομασία της συσκευής μας προβληματίζει λίγο, καθώς η συσκευή δεν διαθέτει κάτι καλύτερο από την προηγούμενη. Πόσο μάλλον όταν ο Snapdragon 821 του προηγούμενου μοντέλου αντικαταστάθηκε από τον Snapdragon 820, ενώ απουσιάζει και το NFC.

Κατά τα λοιπά χαρακτηριστικά δεν υπάρχουν ιδιαίτερες αλλαγές. Το Le Pro 3 Elite διαθέτει οθόνη 5.5'' LCD Full HD, βασική κάμερα ανάλυσης 16Mp με διάφραγμα f/2.0, ενώ το πακέτο ram/rom είναι 4/32GB. Ένα "δυνατό" χαρακτηριστικό της συσκευής είναι η μεγάλη μπαταρία που διαθέτει χωρητικότητας 4070mAh καθώς και η 3μηνη δωρεάν συνδρομή στην υπηρεσία LeEco streaming.


Το LeEco Le Pro 3 Elite είναι ήδη διαθέσιμο και μπορείτε να το αποκτήσετε με 245$. Προφανώς και η υποβάθμιση του επεξεργαστή, αλλά και η απουσία NFC οδήγησαν στην μειωμένη τιμή κατά 30$ από το περσινό μοντέλο. Κατά τ` άλλα το νέο μοντέλο της LeEco αποτελεί μια αξιοπρεπή επιλογή για τα λεφτά του. Απλά καλό θα ήταν την επόμενη φορά η LeEco να επιλέξει για την ονομασία το Lite και όχι το Elite, προς αποφυγή παρερμηνειών.

Α.δ.

#LeEco

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π