Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το LeEco Le X850 με dual camera και Snapdragon 821 κυκλοφορεί στις 11 Απριλίου


Συνήθως, όταν μια συσκευή παίρνει πιστοποίηση από την κινέζικη τηλεπικοινωνιακή αρχή TENAA ακολουθεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και η είσημη ανακοίνωσή της. Υπάρχουν όμως και εξαιρέσεις στον κανόνα. Μια τέτοια περίπτωση είναι και το LeEco Le X850.

Η συγκεκριμένη συσκευή πήρε την πιστοποίηση τον περασμένο Νοέμβριο και έκτοτε τα ίχνη της χάθηκαν. Μάλλον όμως τα ίχνη βρέθηκαν και πάλι μέσω φήμης που κυκλοφόρησε από Κίνα μερια και αναφέρει ότι η συσκευή θα είναι διαθέσιμη στις 11 Απριλίου (στην Κίνα εννοείται...) για αγορά. Και μάλιστα αναφέρει και τις χρωματικές επιλογές της συσκευής: μαύρο, λευκό, χρυσό και γκρί.


Το Le X850 θα μπορούσε να πει κάποιος πως είναι ο διάδοχος του Le Pro 3, το οποίο κυκλοφόρησε τον προηγούμενο Οκτώβριο. Βέβαια τα 2 μοντέλα μοιάζουν αρκετά, αλλά υπάρχουν και διαφορές, όπως για παράδειγμα η μεγαλύτερη και υψηλότερης ανάλυσης οθόνη, η dual camera, αλλά και η μεγαλύτερη σε Mpixels selfie camera. Όλα τα προαναφερόμενα αφορούν το νέο Le X850.

Πιο αναλυτικά, το Le X850 θα διαθέτει οθόνη 5.7''QHD με 2.5D γυαλί, dual camera 13Mp + 13Mp, selfie camera 16Mp, οι επιλογές στη ram θα είναι 4GB ή 6 GB, ενώ στον αποθηκευτικό χώρο 32, 64 ή 128GB. Η μπαταρία θα είναι 4000mAh και θα υποστηρίζει ταχεία φόρτιση QC 3.0, ενώ ο επεξεργαστής θα είναι ο Snapdragon 821.

Για το τέλος αφήσαμε την τιμή (σύμφωνα με τις φήμες πάντα), η οποία θα είναι περίπου 250€, κάτι που μας ακούγεται αρκετά καλ'ο με βάση τα ανωτέρω χαρακτηριστικά. Εν αναμονή λοιπόν της επίσημης κυκλοφορίας του νέου LeEco Le X850.

Α.δ.

#LeEco

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π