Αναζήτηση
  • SZ Team©

Ανακοινώθηκε το Lenovo S5 Pro με 4 κάμερες και stereo ηχεία


Σήμερα, όπως ήταν προγραμματισμένο, η Lenovo ανακοίνωσε το Lenovo S5 Pro. Αν και δεν γνωρίζαμε πολλά πράγματα για την συσκευή μέχρι και σήμερα, η ανακοίνωσή της αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη μιας και από πλευράς χαρακτηριστικών έχουμε να κάνουμε με ένα mid-range smartphone, αλλά με πολύ καλή τιμή.


Το Lenovo S5 Pro διαθέτει οθόνη 6.2'' με notch, ανάλυση 1080 x 2246 και αναλογία 19:9. Η κατασκευή είναι μεταλλική με πάχος μόλις 7.7mm. Η μπαταρία είναι στα 3500mAh με υποστήριξη ταχείας φόρτισης 18W μέσω θύρας USB-C.

Το Lenovo S5 Pro διαθέτει 4 κάμερες, dual camera setup μπροστά με αισθητήρες 20Mp + 8Mp με AI λειτουργίες καθώς και Face Unlock με ποσοστό επιτυχίας (σύμφωνα με τη Lenovo) 99,99%. Στο πίσω μέρος υπάρχει ένα ακόμα dual camera setup με αισθητήρες 20Mp (telephoto) +12Mp (wide angle, f/1.8) με δυνατότητα "θολώματος" (blur effect) 9 φορές σε real time χρόνο. Και εδώ η AI τεχνολογία υπάρχει για να διευρύνει τις δυνατότητες της κάμερας.


Στο εσωτερικό του Lenovo S5 Pro θα συναντήσουμε τον επεξεργαστή της Qualcomm, Snapdragon 636 συνδυασμένο με 6GB ram και 64GB αποθηκευτικό χώρο. Για τον ήχο το S5 Pro διαθέτει dual SmartPA chip, το οποίο προφέρει ποιοτικό αποτέλεσμα μέσω των stereo ηχείων.


Όλα αυτά λειτουργούν υπό την σκέπη του ZUI OS, το οποίο είναι βασισμένο στο Android Oreo 8.1 και σύμφωνα με την Lenovo είναι ένα λογισμικό με πλήρη υποστήριξη που δεν θα κολλήσει ποτέ!

Η διάθεση του Lenovo S5 Pro για την αγορά της Κίνας θα ξεκινήσει από τις 23 Οκτωβρίου και με τιμή πώλησης τα 190$ περίπου, μια τιμή που θεωρείται super για τα χαρακτηριστικά που έχει να μας προσφέρει το νέο smartphone της Lenovo.

Α.δ.

#Lenovo #LenovoS5Pro #Snapdragon636

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π