Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Lenovo S5 ανακοινώνεται μάλλον στις 20 Μαρτίου


Κάτι μας ετοιμάζει η Lenovo για τις 20 του μήνα. Προφανώς εκείνη την ημέρα θα γίνει η παρουσίαση ενός νέου smartphone, κάτι που απλά υποψιαζόμαστε, αφού το teaser που ανάρτησε στο Weibo ο Chang Cheng (executive της εταιρείας) αναφέρει την ημερομηνία (20 Μαρτίου), αλλά δεν αναφέρει τίποτα για το τι θα συμβεί εκείνη την ημέρα.


Επιπλέον, με βάση το τεράστιο "S" που υπάρχει μέσα στο κόκκινο γάντι πυγμαχίας, προφανώς και μας παραπέμπει σε κάποια νέα συσκευή της σειράς "S". Αν όμως κοιτάξουμε καλύτερα στην ανάρτηση που έκανε το στέλεχος της Lenovo, στο πάνω μέρος αναγράφεται : Lenovo S5, οπότε μάλλον αυτό θα είναι και το κυρίως θέμα του επερχόμενου event.


Μεταξύ άλλων το παραπάνω post, αν και στα κινέζικα (όχι ότι ξέρουμε εμείς) σε κάποιο σημείο αναφέρει ότι η συσκευή θα διαθέτει μπαταρία - μαμούθ 6000mAh.


Πάμε τώρα λίγους μήνες πίσω, τότε που είχε κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο φωτογραφία που υποτίθεται ότι αφορούσε το Lenovo S5 και σύμφωνα με την οποία διαπιστώνουμε έντονες καμπύλες και glossy metal body.

Ας κάνουμε όμως λίγο ακόμα υπομονή, αφού τουλάχιστον όσο αφορά την παραπάνω εικόνα δεν υπάρχει κάποια επίσημη επιβεβαίωση. Τα επίσημα στις 20 Μαρτίου.

Α.δ.

#LenovoS5

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π