Αναζήτηση
  • SZ Team©

Η Lenovo ετοιμάζει συσκευή με screen-to-body αναλογία 95%


Κάτι καλό φαίνεται να μας ετοιμάζει η Lenovo. Αφορμή για αυτή την διαπίστωση αποτέλεσε μια ανάρτηση που έκανε ο ίδιος ο Vice President της εταιρείας Chang Cheng στον official λογαριασμό του στο Weibo. Η ανάρτηση περιλαμβάνει μια εικόνα από ένα smartphone το οποίο χαρακτηρίζεται ως full-screen και αν αποδειχτεί αληθινή, τότε είναι ότι πιο bezel-less έχουμε δει μέχρι στιγμής. Βέβαια βλέπουμε ένα μικρό μέρος της συσκευής, οπότε κρατάμε όπως πάντα το μικρό μας καλάθι και συνεχίζουμε.


Στην συγκεκριμένη ανάρτηση ο Chang Cheng έθεσε και ένα ερώτημα στους αναγνώστες σχετικά με το ποια θεωρούν ότι πρέπει να είναι η σωστή αναλογία screen-to-body. Οι επιλογές είναι 3: 80% - 84%, 85% - 89%, 90% - 94%.

Ο ίδιος βέβαια έσπευσε να διευκρινίσει ότι η επερχόμενη συσκευή της Lenovo θα διαθέτει αναλογία 95% κάτι που σημαίνει ότι έχουμε να κάνουμε με μια πραγματικά full-screen συσκευή χωρίς καθόλου bezels τόσο πλάγια όσο και πάνω και κάτω. Και αν η εικόνα ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα τότε μάλλον έχουμε να κάνουμε με μια συσκευή χωρίς notch!

Τέλος, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για επίσημη ανακοίνωση της συσκευής στις 14 Ιουνίου, οπότε έχουμε ακόμα άφθονο χρόνο για να μάθουμε ακόμα περισσότερα για την μυστηριώδη και εντυπωσιακή (στις φήμες τουλάχιστον) συσκευή της Lenovo.

Α.δ.

#Lenovo

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π