Αναζήτηση
  • SZ Team©

Νέο teaser αποκαλύπτει τον... εντελώς bezel-less σχεδιασμό του Lenovo Z5


Η Lenovo έχει καταφέρει να μας απασχολήσει έντονα τις τελευταίες μέρες με τις πρώτες πληροφορίες σχετικά με την επερχόμενη συσκευή της να κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Σύμφωνα και με το VP της Lenovo, Chang Cheng, η επερχόμενη συσκευή θα είναι ένα "truly bezel-less" smartphone. Το Lenovo Z5 (πιθανή ονομασία της νέας συσκευής) θα διαθέτει το μεγαλύτερο screen-to-body ratio που έχουμε δει μέχρι στιγμής, χωρίς όμως να έχει γίνει πιο συγκεκριμένη αναφορά και όπως καταλαβαίνετε το σασπένς πιάνει κορυφή.


Στο προηγούμενο άρθρο μας είδαμε την πρώτη ανάρτηση που αφορά το Z5 και μας αποκάλυψε την πάνω αριστερή πλευρά, όπου τα bezels είναι πραγματικά... αόρατα. Σήμερα το παζλ αποκτά ένα ακόμα κομμάτι, αυτή τη φορά με μια αποκάλυψη για το κάτω αριστερό μέρος της συσκευής, όπου τα bezels φαίνονται πιο μικρά από ποτέ, ενώ το γεγονός ότι δεν υπάρχει home button μας κάνει να ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο για το τελικό προϊόν.


Και τα ευχάριστα νέα δεν σταματούν εδώ, αφού οι πληροφορίες θέλουν το Lenovo Z5 να μην διαθέτει notched οθόνη, κάτι που για πολύ κόσμο είναι όντως μια ευχάριστη είδηση. Η πιθανή ημερομηνία ανακοίνωσης της μυστηριώδους συσκευής φαίνεται να είναι η 14η Ιουνίου, οπότε εκείνη την ημέρα περιμένουμε να επιβεβαιωθούν όλα αυτά που έχουμε αρχίσει να φανταζόμαστε για την επερχόμενη συσκευή της Lenovo.

Α.δ.

#Lenovo #LenovoZ5

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π