Αναζήτηση
  • SZ Team©

Lenovo Z5 Pro: επίσημα με 4 κάμερες, slider και in-display σαρωτή


Μετά από αρκετή αναμονή και πολύ κουβέντα το Lenovo Z5 Pro παρουσιάστηκε επίσημα. Η συσκευή διαθέτει slider μηχανισμό και έτσι έρχεται να συνεχίσει την μόδα που ξεκίνησε με το Mi Mix 3 της Xiaomi και το Honor Magic 2. Μάλιστα η Lenovo υποστηρίζει ότι το Z5 Pro έχει το μεγαλύτερο scree-to-body ratio σε σύγκριση με τις 2 προ-αναφερόμενες συσκευές και ταυτόχρονα είναι και πιο οικονομικό.


Το Z5 Pro φοράει επεξεργαστή Snapdragon 710 και συνδυάζεται με 6GB ram, ενώ για τον αποθηκευτικό χώρο οι επιλογές είναι 2: 64GB και 128GB. Για microSD δεν έγινε κάποια αναφορά οπότε υποθέτουμε ότι δεν υποστηρίζει τη χρήση της.


Η οθόνη του Lenovo Z5 Pro είναι 6.39'' με ανάλυση FHD+ (1080 x 2340) και χωρίς notch, ενώ το περίφημο screen-to-body ratio της συσκευής είναι πάνω από 95%. Αυτό βέβαια το υποστηρίζουν οι άνθρωποι της Lenovo, αλλά με μια πρώτη ματιά το bezels του Z5 Pro φαίνονται ελαφρώς μικρότερα από εκείνα του Mi Mix 3.


Στο πίσω μέρος του Lenovo Z5 Pro υπάρχει dual camera system με αισθητήρες 16Mp (Sony IMX576 - f/1.8) +24Mp (Sony IMX519). Μπροστά υπάρχει ένα ακόμα dual camera system με αισθητήρες 16Mp + 8Mp, ενώ υπάρχει και IR sensor για Face unlock.


Το Lenovo Z5 Pro όμως μπορεί να ξεκλειδώσει και μέσω του in-display σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων που διαθέτει. Η μπαταρία της συσκευής είναι 3350mAh, ενώ το λογισμικό είναι το ZUI 10, το οποίο βασίζεται στο Android Oreo. Το αναβαθμισμένο UI διαθέτει AI λειτουργίες, βελτιστοποιημένη χρήση της μπαταρίας, camera scene recognition, gaming mode και γενικότερα βελτιωμένη απόδοση.


Οι προ-παραγγελίες για το Lenovo Z5 Pro ξεκίνησαν από σήμερα, ενώ οι πωλήσεις ξεκινούν επίσημα στις 9 Νοεμβρίου. Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη μόνο σε Ceramic Black απόχρωση και με τιμή 287$ για την έκδοση 6/64 και 330$ για την έκδοση 6/128.


Α.δ.

#Lenovo #LenovoZ5Pro #Snapdragon710

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π