Αναζήτηση
  • SZ Team©

Ο VP της Lenovo ανάρτησε 2 ακόμα σπουδαία χαρακτηριστικά του Z5 Pro


Όσο πλησιάζουμε την 1η Νοεμβρίου τόσο περισσότερα μαθαίνουμε για το επερχόμενο Lenovo Z5 Pro. Και πάλι μέσω του Vice President της Lenovo, Chang Cheng, μαθαίνουμε για 2 από τις λειτουργίες της επερχόμενης συσκευής. Αυτές οι λειτουργίες είναι οι "AI intelligent noise reduction" και "Dolby Panoramic sound".


Η Lenovo φαίνεται να δίνει ιδιαίτερη σημασία στο promotion των συσκευών της το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα θεωρούν ότι ο άμεσος ανταγωνιστής του Z5 Pro θα είναι το φρέσκο Mi Mix 3 της Xiaomi, οπότε εκεί φαίνεται να εστιάζουν τις προσπάθειές τους. Συγκεκριμένα οι άνθρωποι της Lenovo λένε για παράδειγμα ότι γνωρίζουν ότι για το sliding screen του Mi Mix 3 υπάρχουν 5 διαφορετικοί ήχοι, αλλά τονίζουν πως αυτό είναι ένα τρικ.

Επίσης το Mi Mix 3 είναι από τις πρώτες συσκευές με sliding μηχανισμό οθόνης, κάτι που επιτρέπει να φτάνει το screen-to-body ratio στα τέλειο, δηλαδή περίπου 100%. Κάτι αντίστοιχο διαφημίζει και η Lenovo για το δικό της Z5 Pro, το οποίο θα διαθέτει αντίστοιχο μηχανισμό και τα poster που έχει αναρτήσει κατά καιρούς το επιβεβαιώνουν.

Τα 2 νέα χαρακτηριστικά του Lenovo Z5 Pro που διαφήμισε ο VP της Lenovo, AI intelligent noise reduction και Dolby panoramic sound μας υποψιάζουν ότι η συσκευή θα διαθέτει άριστη ποιότητα ήχου και ποιότητα κλήσεων.

Με το AI intelligent noise reduction η συσκευή θα αναγνωρίζει αυτόματα το επίπεδο, αλλά και το είδος των εξωτερικών θορύβων και θα ρυθμίζει την συσκευή με τέτοιο τρόπο ώστε οι κλήσεις να γίνονται πιο καθαρές από ποτέ. Για το Dolby Atmos λίγο πολύ ξέρουμε τις πολύ θετικές επιπτώσεις στον τομέα του ήχου, τον οποίο και κάνει πιο ρεαλιστικό και φυσικό.

Κατά τ`άλλα μένουμε στις πληροφορίες που ήδη γνωρίζουμε και αφορούν τα χαρακτηριστικά του Lenovo Z5 Pro όπως οι 4 κάμερες που θα διαθέτει η συσκευή, 2 πίσω και 2 μπροστά. Η συσκευή θα διαθέτει επίσης ένα security chip για επιπλέον ασφάλεια στις πληρωμές μέσω της συσκευής, ενώ στα highlights συγκαταλέγεται και ο in-display σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Α.δ.

#Lenovo #LenovoZ5Pro