Αναζήτηση
  • SZ Team©

Έρχεται σύντομα το Lenovo Z5 Pro με sliding screen designΑρχές Σεπτεμβρίου κυκλοφόρησαν οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με το Lenovo Z5 Pro. Βασικό χαρακτηριστικό της συσκευής είναι ο slider μηχανισμός της οθόνης. Ο χειρισμός, σύμφωνα και με video το οποίο είχε αναρτηθεί στο διαδίκτυο, θα είναι χειροκίνητος.


Σήμερα ο εμπορικός διευθυντής της Lenovo, Liu Jun, σε μια τηλεοπτική συνέντευξη την οποία έδωσε έδειξε το Lenovo Z5 Pro, το οποίο και κρατούσε στο χέρι του. Η συσκευή επιβεβαιώθηκε ότι διαθέτει sliding screen design, ενώ το screen-to-body ratio αγγίζει σχεδόν το 100%, αφού στην μπροστινή πλευρά δεν υπάρχει τίποτα άλλο πλην της οθόνης. Μάλιστα ο Liu Jun ανακοίνωσε πως η συσκευή θα ανακοινωθεί μέσα στον ερχόμενο Οκτώβριο δίχως όμως να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Ο εμπορικός διευθυντής της Lenovo σχολίασε μάλιστα το γεγονός ότι η εταιρεία δεν βιάζεται να βγάζει συσκευές στην αγορά προκειμένου το τελικό αποτέλεσμα να είναι αντάξιο του brand και αυτό είναι κάτι που θέλει να μεταδοθεί από γενιά σε γενιά.

Αυτό πάντως που διαπιστώνουμε είναι ότι ο slider μηχανισμός του Lenovo Z5 Pro θα αποκρύπτει μόνο την μπροστινή κάμερα και όχι την πίσω, όπως στο Oppo Find X.

Α.δ.

#Lenovo #LenovoZ5Pro

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π