Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το LG G6 αναμένεται να έχει αναλογία οθόνης πάνω από 90%


Σίγουρα το Xiaomi Mi Mix είναι μια συσκευή που μας εντυπωσίασε με τα σχεδόν μηδαμινά bezels αλλά και την απίστευτη αναλογία οθόνης - μπροστινής επιφάνειας της συσκευής. Και είναι απόλυτα λογικό και άλλες εταιρείες να εφαρμόσουν το συγκεκριμένο πρότυπο και στις δικές τους high-end συσκευές.

Ήδη από διάφορες φωτο-διαρροές, έχουμε δει πως το Samsung Galaxy S8 βαδίζει σε αυτό το δρόμο που χάραξε η Xiaomi, μικρά bezel - μεγάλη οθόνη. Και τώρα έρχεται η σειρά του LG G6 για να μας δείξει πως και αυτό με τη σειρά του ευθυγραμμίζεται με τη νέα τάση.


Το G6 θα παρουσιαστεί στις 26 Φεβρουαρίου στο MWC στη Βαρκελώνη, αρκετά νωρίτερα από τον ανταγωνιστή S8. Οι πληροφορίες λένε για αναλογία οθόνης μεγαλύτερης του 90%, κάτι το οποίο μάλλον επιβεβαιώνεται σύμφωνα και με την φώτο που κυκλοφόρησε και δείχνει το G6 από τη μέση και πάνω.

Για ακόμα μια φορά επιβεβαιώνεται το μέγεθος της οθόνης που θα είναι 5.7'' με το ασυνήθιστο 2:1 aspect ratio. Η κατασκευή του θα γίνει αποκλειστικά από γυαλί και μέταλλο, ενώ μάλλον θα έχει ανθεκτικότητα στο νερό. Ο αρθρωτός σχεδιασμός αποτελεί πλέον παρελθόν, ενώ η πλάτη του επερχόμενου G6 θα μοιάζει αρκετά με το G5 και θα φιλοξενεί το σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων καθώς και την dual-camera.

Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π