Αναζήτηση
  • SZ Team©

Φωτο-διαρροή: το LG G6 με Always-On display


Ο καιρός πλησιάζει, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι οι φωτο-διαρροές σταματάνε. Χτές κυκλοφόρησαν φωτογραφίες που δείχνουν για μια ακόμα φορά το επερχόμενο LG G6. Και μάλιστα για πρώτη φορά βλέπουμε την λειτουργία Always-On display της οθόνης, δείχνοντας την ημερομηνία και την ώρα καθώς και την χωρητικότητα της μπαταρίας.


Διακρίνουμε επίσης το πόσο στρογγυλεμένες είναι οι γωνίες της οθόνης, τα πλαινά ελάχιστα bezels, ενώ το bezel στην πάνω πλευρά είναι σαφώς μικρότερο επό εκείνο στην κάτω πλευρά. Για εκείνους που αγαπούν τη συμμετρία μάλλον δεν θα τους αρέσει και ιδιαίτερα αυτό.

Η πλάτη του LG G6 είναι αρκετά shiny, τουλάχιστον σε αυτή την απόχρωση, ενώ η dual κάμερα αλλά και ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι τοποθετημένα ακριβώς όπως έχουμε δει και σε παλαιότερες φωτο-διαρροές.

Η πηγή που διέρρευσε τις φωτογραφίες αυτές έδωσε και κάποια βασικά χαρακτηριστικά για το G6, όπως η οθόνη των 5.7'', τον επεξεργαστή Snapdragon 821, την ram που θα είναι 4GB, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος θα είναι 32GB επεκτάσιμος, η μπαταρία θα είναι 3200mAh και ναι, το LG G6 θα είναι ανθεκτικό στο νερό. Υπομονή μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου, ώστε όλα τα παραπάνω να επισημοποιηθούν.

Α.δ.

#LG

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π