Αναζήτηση
  • SZ Team©

Render αποκαλύπτει μπροστινό dual camera system για το LG G7


Η άνοιξη πλησιάζει και εκεί στην LG τα εργαστήρια έχουν πάρει φωτιά, αφού κάποια στιγμή μέσα στον ερχόμενο Απρίλιο αναμένεται η διάθεση του LG G7. Το G7 αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα στο MWC 2018 στην Βαρκελώνη τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Από χτες όμως έχουμε την πρώτη εικόνα της μπροστινής πλευράς του LG G7, μια εικόνα που μας δίνει κάποια στοιχεία σχετικά με το επερχόμενο flagship του κορεάτη.


Βλέπουμε λοιπόν, πολύ μικρά bezels, μικρότερα από εκείνα του LG G6, ενώ η οθόνη διατηρεί την αναλογία 18:9. Ακόμα ένα στοιχείο που αποκομίζουμε από την παραπάνω εικόνα είναι το μπροστινό dual camera system, το οποίο υπάρχει στο πάνω μέρος.

Το LG G7 (η συγκεκριμένη ονομασία δεν έχει επιβεβαιωθεί, καθώς ακούγεται ότι η LG θέλει να ξεφορτωθεί το "G") θα διαθέτει τον τελευταίας τεχνολογίας επεξεργαστή της Qualcomm, τον Snapdragon 845.

Αναμένουμε λοιπόν την επίσημη ανακοίνωση της νέας συσκευής της LG, η οποία στα πλαίσια του CES 2018 μεταξύ άλλων εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία ενημέρωσε πως κάθε νέα συσκευή της εταιρείας θα βγαίνει όταν αυτό κρίνεται αναγκαίο και όχι ακολουθώντας ένα συγκεκριμένο χρονικό πλάνο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Α.δ.

#LG #LGG7 #MWC2018

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π