Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το LG G7 ThinQ και οι... πλευρές του


Το LG G7 ThinQ είναι το next big thing στον κόσμο των smartphones. Πολλά έχουν γραφτεί, έχουμε δει και κάποιες πρώτες εικόνες, αλλά αυτή τη φορά οι νέες εικόνες από τον @evleaks μας δίνουν μια πλήρη εικόνα της επερχόμενης συσκευής απ`όλες τις πλευρές.


Στα συγκεκριμένα renders βλέπουμε το LG G7 ThinQ σε μια silver/gray απόχρωση, αλλά τα μπροστινά bezels είναι σε μαύρο χρώμα, κάτι που λογικά θα ισχύει για όλες τις χρωματικές αποχρώσεις της συσκευής. Η οθόνη είναι notched και σε εκείνο το σημείο βρίσκεται η μπροστινή κάμερα, αλλά και το ακουστικό μαζί με κάποιους αισθητήρες. Το κάτω bezel είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από το πάνω, κάτι που έχουμε συνηθίσει πλέον σε πολλές Android συσκευές.

Στο πίσω μέρος του LG G7 ThinQ βλέπουμε το dual camera setup με τους αισθητήρες σε κάθετη διάταξη, ενώ ακριβώς από κάτω υπάρχει ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων. Στην δεξιά πλευρά υπάρχει το power key, ενώ αριστερά εκτός των κουμπιών για την αυξομείωση του ήχου υπάρχει ένα επιπλέον κουμπί, το οποίο λογικά θα ενεργοποιεί το Google Assistant.

Στο πάνω μέρος υπάρχει μόνο η υποδοχή για την κάρτα SIM ή την microSD, ενώ στο κάτω μέρος υπάρχει θύρα USB-C, το ηχείο και η θύρα 3.5mm για τα ακουστικά.

Σύμφωνα με τις εικόνες το LG G7 ThinQ φαίνεται να έχει ένα shiny metal frame, το οποίο κατά κάποιο τρόπο αγκαλιάζει το μπροστινό γυαλί της οθόνης με την καμπυλωτή του σχεδίαση, όπως έχουμε δει και στο V30, αλλά και στο G6.


Όσο για το εσωτερικό του LG G7 ThinQ εκεί αναμένεται ο επεξεργαστής Snapdragon 845 συνδυασμένος με 6GB ram και μπαταρία 3000mAh. Η οθόνη της συσκευής αναμένεται να είναι 6''.

Οπότε δεν έχουμε κάτι άλλο παρά να περιμένουμε την επίσημη παρουσίαση της συσκευής, η οποία θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε Σεούλ και Νέα Υόρκη στις 3 Μαΐου και 2 Μαΐου αντίστοιχα (λόγω διαφοράς ώρας).

Α.δ.

#LG #LGG7ThinQ

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π