Αναζήτηση
  • SZ Team©

Πρώτες εικόνες του LG G8 δείχνουν αδιάφορο design χωρίς... εκπλήξεις


Πολύ CAD render έπεσε το τελευταίο διάστημα. Αυτή τη φορά ο star της παρουσίασης είναι το επερχόμενο LG G8. Για την συσκευή υπήρξαν κάποιες λίγες πληροφορίες μέχρι στιγμής, αλλά τίποτα το συνταρακτικό. Ουσιαστικά η πρώτη είδηση που αφορά το επερχόμενο flagship της LG είναι αυτή που μόλις διαβάζετε.


Τις τελευταίες μέρες γίνεται έντονη αναφορά σε φήμες που θέλουν την LG να ετοιμάζει foldable phone, αλλά και συσκευή με 2 οθόνες. Δεν ξέρουμε κατά πόσο ισχύουν τα παραπάνω, πάντως σίγουρα δεν πρέπει να αφορούν το LG G8, το οποίο σύμφωνα με τις εικόνες - ψηφιακά διαγράμματα, δεν δείχνει να διαθέτει κάτι από τα 2 προ-αναφερόμενα χαρακτηριστικά.

Απεναντίας οι εικόνες αποκαλύπτουν ένα G8 χωρίς... εκπλήξεις. Dual glass design, μπροστά πολύ μικρά bezels και οθόνη notched, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει ακόμα ο παραδοσιακός σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων σε μια εποχή που η τοποθέτησή του under-display θεωρείται σχεδόν δεδομένη για την συγκεκριμένη κατηγορία smartphones που ανήκει το G8.

Ακόμα και σε επίπεδο καμερών, το G8 διαθέτει στο πίσω μέρος dual-camera system, όταν το triple-camera τείνει να γίνει συνήθεια, ενώ ακόμα και το LG V40 διαθέτει 3 αισθητήρες. Σε αυτό το σημείο υποθέτουμε ότι ίσως η LG να θέλει να διαχωρίσει τις 2 "οικογένειες" G series - V series, οπότε έχει μια λογική.

Οι πληροφορίες θέλουν το LG G8 με οθόνη 6.1'' και αναλογία 9.5:9. Στο κάτω μέρος βλέπουμε θύρα USB-C, το ηχείο καθώς και την θύρα για ακουστικά 3.5mm. Δεξιά υπάρχει το power button και το SIM tray, ενώ αριστερά υπάρχουν τα κουμπιά για την αυξομείωση του ήχου, αλλά και το Google Assistant key. Όσο για το εσωτερικό της συσκευής εκεί αναμένεται να δούμε τον Snapdragon 855.


Δεν χρειάζεται να ξαναπούμε ότι τα CAD renders δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια ψηφιακή αποτύπωση ενός smartphone σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν για αυτό, οπότε κρατάμε μικρό καλάθι και περιμένουμε περισσότερα στοιχεία για την συσκευή.

Α.δ.

#LG #LGG8

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π