Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το design του LG V30 επιβεβαιώνεται μέσω του... user manual


LG V30 διαρροών συνέχεια, αυτή τη φορά μέσω του user manual της συσκευής το οποίο διέρρευσε. Βέβαια πρόσβαση στο "βιβλιαράκι" δεν έχουμε, αλλά μέσω του γνωστού @OnLeaks (Steven H.) έχουμε τη δυνατότητα να δούμε μια 2D απεικόνιση της επερχόμενης συσκευής, όπως ακριβώς εμφανίζεται στο manual.


Τι βλέπουμε λοιπόν? Μια κατασκεύη που μοιάζει αρκετά με το LG G6. Ουσιαστικά μιλάμε για ένα μεγαλύτερο LG G6. Η οθόνη του V30 θα είναι 6'' 2:1 FullVision OLED, όπως ακριβώς και στο G6. Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται στην πίσω πλευρά και αναλαμβάνει εκτός των άλλων και τη λειτουργία του power button. Επιπλέον, αυτό που ακούγεται αρκετά είναι ότι το V30 θα διαθέτει από πλευράς hardware κάτι παραπάνω από το G6, αλλά μέσω της 2D απεικόνισης δεν μπορούμε να διακρίνουμε τι θα είναι αυτό.

Άλλες πληροφορίες λένε για το διάφραγμα της βασικής κάμερας, το οποίο θα είναι f/1.6. Ως γνωστόν όσο μικρότερο το νούμερο αυτό τόσο περισσότερο φως συλλαμβάνεται από τον αισθητήρα. Αυτό σημαίνει για το V30 ότι θα πρέπει η απόδοση της κάμερας σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού να είναι εξαιρετική. Αρκεί να αναλογιστεί κάποιος ότι οι άμεσοι ανταγωνιστές, Samsung Galaxy S8 και HTC U11, έχουν διάφραγμα f/1.7. Και πιστέψτε μας, αυτή η διαφορά του 0.1 στο διάφραγμα μπορεί να κάνει την διαφορά. Επιπλέον για την κάμερα του V30 ακούγεται ότι θα έχουμε και την επιστροφή της ultras-wide τεχνολογίας.

Κατά τα λοιπά, το LG V30 αναμένουμε να ανακοινωθεί επίσημα στα πλαίσια της IFA 2017, τέλη Αυγούστου με επικρατέστερη ημερομηνία την 31η Αυγούστου. Εκεί λογικά θα ακούσουμε για τα χαρακτηριστικά του LG V30, μεταξύ των οποίων θα είναι ο Snapdragon 835, 4GB ram, έκδοση Android 7.1.2. Αναμένουμε λοιπόν με αγωνία μια από τις πιο ισχυρές συσκευές για το 2017.

Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π